nb1.hu

Újonchoz utazik a Fradi, történelmi meccs Gyöngyösön – ELŐZETES

Rangadót játszik az Érd, a vesztes Derbi után javítana az Újpest.

A hétközi forduló után vasárnap ismét bizonyíthatnak az NB III-as alakulatok. A Keleti csoportban három fordulót követően csak a Cegléd és a Tiszakécske mutatója hibátlan. Előbbi együttes Jászberényben vendégeskedik a hétvégén, míg a tiszakécskeiekre gyöngyösi túra vár. A Gyöngyös-Tiszakécske összecsapást történelminek is nevezhetjük, hiszen a két csapat korábban még nem találkozott egymással. 

"A csapatra nagyon jó hatással volt a Füzesgyarmat elleni megnyert mérkőzés, de azt a találkozót már lezártuk, kielemeztük a hibákat és a pozitív dolgokat is. Most már minden idegszálunkkal a Gyöngyös elleni, nagyon fontos meccsre koncentrálunk, és mint eddig is, ezúttal is a győzelemért játszunk" – nyilatkozta a Tiszakécske vezetőedzője, Nagy Sándor.
 
A Mezőkövesd második csapata eléggé beragadt a rajtnál, hiszen három meccsen még gólt sem tudott szerezni. A matyóföldiek Putnokon kezdhetik meg a felzárkózást.
 
A Keleti csoport programja:
 
15.00: DVSC II–Sajóbábony
17.30: Tiszaújváros–Eger
17.30: DVTK II–Kisvárda II
17.30: Jászberény–Cegléd
17.30: Gyöngyös–Tiszakécske
17.30: Füzesgyarmat–Balassagyarmat
17.30: Hatvan–Tiszafüred
17.30: Tállya–Salgótarján
17.30: Putnok–Mezőkövesd II
17.30: Sényő–BVSC
 
A tabella a linkre kattintva érhető el.
 
A Közép csoportban a Fradi elleni vesztes derbi után a Paks II ellen javíthatnak az újpesti játékosok. A veretlen FTC II a Majos otthonában vendégeskedik, a papírforma alapján a zöld-fehérek a találkozó esélyesei. Az éllovas Iváncsa a Szekszárdot fogadja, a listavezető mérlege eddig három meccsből három győzelem. A bajnoki cím egyik esélyesének tartott Kecskemét pedig a Váccal méri össze az erejét.
 
"Az elsődleges megint az volt, hogy ebben a vasárnap-szerda-vasárnap meccsritmusban a lehető legjobb állapotban legyenek a játékosok, ennek szellemében építettük fel ezt a hetet. Szeretnénk nyerni, úgy gondolom, hogy felkészültünk a Vác elleni mérkőzésre, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy egy jó eredményt érjünk el" – vélekedett Gombos Zsolt, a KTE trénere.
 
A Közép csoport programja:
 
11.00: Újpest II–Paks II
11.00: Honvéd II–Hódmezővásárhely
17.30: Vác–Kecskemét
17.30: Iváncsa–Szekszárd
17.30: Rákosmente–ESMTK
17.30: Szegedi VSE–Dabas-Gyón
17.30: Dunaújváros–Körösladány
17.30: FC Dabas–Taksony
17.30: Monor–Kozármisleny
17.30: Majos–FTC II
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 
Nyugaton a vasárnapi játéknap a MOL Fehérvár II-BKV Előre meccsel veszi kezdetét. Kemenes Szabolcs gárdáját, a Lipót Pékség próbálja meg feltartóztatni. Nem lesz könnyű dolguk a lipótiaknak, hiszen a III. Ker. TVE eddig mindegyik találkozóját sikerrel vette. Rangadót rendeznek Mosonmagyaróváron, ahol az Érd teszi a tiszteletét. Mindkét alakulat hét pontot gyűjtött három játéknap alatt. 
 
"Mosonmagyaróváron is sok változás volt a nyáron, de láttam őket a PAFC II ellen, ott egy nagyon pörgős játékot mutattak három gyors támadóval, erre próbálunk felkészülni. Semmiképp nem lesz sétagalopp a mérkőzés egyik oldalnak sem. Az lesz a fontos, hogy fogunk sáfárkodni a helyzeteinkkel, mert valószínűleg nem lesz annyi, mint a Zalaegerszeg ellen" – szögezte le Limperger Zsolt, az Érd edzője.
 
A Nyugati csoport programja:
 
11.00: Fehérvár II–BKV Előre
16.30: Ménfőcsanak–Veszprém
17.30: Lipót–III. Kerületi TVE
17.30: THSE-Szabadkikötő–Tatabánya
17.30: Bicske–Puskás Akadémia II
17.30: Nagykanizsa–Balatonfüred
17.30: Mosonmagyaróvár–Érd
17.30: Sopron–Gárdony
17.30: ZTE II–Komárom
19.00: Pápa–Nagyatád
 
A tabella a linkre kattintva érhető el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC