nb1.hu

Újabb támadót igazolna a Pápa

Pápa – Így készül az egykori NB I-es a rajtra.

A papa-ma.hu írását változtatás nélkül közöljük.

 

„Újabb két edzőmérkőzést játszott az előző hét folyamán a NB III-as labdarúgó-bajnokság augusztus 12-én esedékes rajtjára gőzerővel készülő Perutz FC. Az ezekből leszűrhető tanulság leginkább úgy foglalható össze, hogy a csapat helyzetkihasználásának hatékonyságán jócskán van mit javítani, illetve még jó lenne megerősíteni a játékoskeretet (legalább) egy támadóval.

 

A hét közepén Répcelakkal mérkőztek meg hazai pályán Marton Miklós tanítványai, akik számos lehetőséget kialakítva és elpuskázva 1-0-s győzelmet arattak a Vas megyei első osztályban szereplő ellenfelükkel szemben.

 

Legutóbb, szombaton ugyancsak otthon az NB III-as Rákosmente KSK-val játszott felkészülési meccset a Perutz, mely a Sánta – Domján, Kovács, Császár, Kozma – Baldauf, Skriba, Hanzl, Szabó – Czifra, Németh összetételű tizeneggyel kezdte a találkozót. A pápaiak mindvégig egyenrangú ellenfeleik voltak a rutinos fővárosiaknak, a döntetlenszagú meccsen a több lehetőséget is kidolgozó Perutz-játékosok a pocsék helyzetkihasználásuk miatt nem tudtak a kapuba találni, ráadásul a hajrában beszedett potyagól a vereséget jelentette számukra. Az 1-0-s RKSK-sikerrel zárult összecsapáson a hazaiaknál csereként pályára lépett Horváth, Udvardi, Farkas, Koncsag, Szigeti, Iványi, valamint Karacs Roland – utóbbi Czifra Tamáshoz hasonlóan próbajátékon szerepelt a Perutznál. A két csatár közül Czifrától elköszöntek, míg Karacs még bizonyíthat.

 

Marton Miklóstól megtudtuk, egy támadót még mindenképpen szeretnének igazolni, ezen a héten pedig a felvidéki Ímely csapatával játszanak idegenben. – A játékunkon és az erőnlétűnkön is kell még csiszolnunk – hangsúlyozta a vezetőedző, aki hozzátette: természetesen az a legfontosabb, hogy a bajnoki rajtra minél jobb állapotban legyen a Perutz.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC