Újabb NB III-as klub váltott edzőt - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Újabb NB III-as klub váltott edzőt

Bíró Ádám - 2019. July 03. Wednesday 14:14
A korábbi mester szakmai igazgató lett.
Koszta Péter helyett Kriston István irányítja a Putnokot a következő szezonban. Koszta sem távozik a klubtól, ő szakmai igazgatóként dolgozik tovább. Íme a putnokiak közleménye:
 
"Új vezetőedzővel vág neki a 2019/20-as bajnoki évadnak a Putnok FC, a vezetőség ugyanis Kriston Istvánt nevezte ki a csapat élére. Ez azt jelenti, hogy 5 teljes szezon után távozik pozíciójából Koszta Péter, aki szakmai igazgatóként tevékenykedik tovább a klubnál.
 
Kriston István vagy más néven (ahogy őt a labdarúgó berkekben jól ismerik) Pilu korábban a DVTK utánpótlás csapatok mellett edzősködött, majd a DVTK II. harmadosztályú csapatát trenírozta. Az előző szezonban a Sajóbábony VSE vezetőedzője volt, egészen a 26. fordulóig irányította a megyei riválist.
 

null

null

A Putnok FC asszisztens edzői feladatait továbbra is Nagy Csaba látja el, a kit manager és a gyúró természetesen Boros Zoltán lesz. A technikai vezető személyében sincs változás, Kiss József kapusedző viszont két év után távozott a szakmai stábból. 
 
Az új vezetőedző hétfőn délután meg is tartotta az első edzést a csapatnak, ami külső szemlélőként nézve kőkemény, ugyanakkor jó hangulatúra sikeredett."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!