nb1.hu

Újabb klub szűnik meg és lép vissza az NB III-tól

Magyarország - Hárman is örülhetnek!

 

Korábban már mi is többször beszámoltunk arról, hogy az MTK II. és a Sopron csapata megszűník, nem vállalja az NB III-as küzdelmeket, így a feltöltési rangsorban élen álló Salgótarján és a THSE-Szabadkikötő biztosan a harmadosztályban kezdheti a következő idényt.


Nos, a legfrissebb információk alapján a Békés megyei I. osztály bajnokaként feljutó Méhkerék is összeomlott. "Szerettünk volna újból NB III-as gárdát, amihez a létesítmény és az indulási jog is adott, a csapat versenyeztetéséhez azonban nagyobb összefogásra lett volna szükség helyben. Sajnos a méhkeréki önkormányzat részéről évek óta jószerivel csak Tát Margit polgármester asszony támogatását élveztük, a testület egyik-másik tagja viszont kifejezetten a sport ellen volt. Ilyen körülmények között nem látjuk az értelmét annak, hogy továbbra is képviseljük a helyi foci ügyét – indokolta a szomorú tényt a Békés megyei Sport Extrának Bondár Attila, aki hosszú ideje a legfőbb mecénása és koordinátora volt a méhkeréki focinak.

 

Mindezek alapján a Kecskemét elleni osztályozón alulmaradó Hajdúböszörmény kerül fel alanyi jogon az NB III-ba. Ha ők nem vállalják az indulást, akkor a Hódmezővásárhelyi FC marad a harmadosztályban. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC