Újabb bravúrra készülnek a debreceniek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Újabb bravúrra készülnek a debreceniek

NB3.hu - 2018. October 05. Friday 16:16
Kiütéses győzelem után várják a következő meccset.
A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A Jászberény elleni parádét követően újra „kemény fába vágják a fejszéjüket” a DEAC futballistái, hiszen vasárnap az előző szezonban még az NB II-ben szereplő Szolnokhoz utaznak, a találkozó 14.30-kor kezdődik.
 
A Tisza-partiak jelenleg a negyedik helyen állnak a táblázaton, nyolc forduló alatt tizenhat ponttal gazdagodtak, míg a kilenc egységgel rendelkező DEAC a tizenegyedik pozíciót birtokolja. A szolnoki támadószekció egyik legveszélyesebb tagja a korábbi NB I-es gólkirály Simon Attila, aki már hétszer bevette az ellenfelek kapuját.
 
„A szolnokiak hazai pályán valószínűleg dominálni fognak, biztosan a három pont megszerzésére törekednek, de mi sem szeretnénk üres kézzel hazatérni. A stabil védekezés lesz a kulcs, ha hátul rendben leszünk, lesz esélyünk a jó eredmény elérésére. A múlt héten nagyon fontos győzelmet arattunk, ami jót tett a csapatnak. Erős a keretünk, így nem tartom reálisnak a jelenlegi helyezésünket. Hogy mivel tudtuk két vállra fektetni a Jászberényt? Korábban gondjaink adódtak a helyzetek értékesítésével, de ezúttal jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel" - mutatott rá Bíró Péter, aki duplájának köszönhetően főszereplő lett az 5-1-es diadal során. A fiatal futballista saját teljesítményéről elmondta, örül a két gólnak, de természetesen a DEAC sikerét tartja a legfontosabbnak. Hozzátette, az utóbbi időben betegség és bokasérülés is hátráltatta, ám ezek a gondok már elmúltak, immáron teljesen egészségesen várja a következő erőpróbákat.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!