nb1.hu

Újabb bravúrra készülnek a debreceniek

Kiütéses győzelem után várják a következő meccset.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A Jászberény elleni parádét követően újra „kemény fába vágják a fejszéjüket” a DEAC futballistái, hiszen vasárnap az előző szezonban még az NB II-ben szereplő Szolnokhoz utaznak, a találkozó 14.30-kor kezdődik.
 
A Tisza-partiak jelenleg a negyedik helyen állnak a táblázaton, nyolc forduló alatt tizenhat ponttal gazdagodtak, míg a kilenc egységgel rendelkező DEAC a tizenegyedik pozíciót birtokolja. A szolnoki támadószekció egyik legveszélyesebb tagja a korábbi NB I-es gólkirály Simon Attila, aki már hétszer bevette az ellenfelek kapuját.
 
„A szolnokiak hazai pályán valószínűleg dominálni fognak, biztosan a három pont megszerzésére törekednek, de mi sem szeretnénk üres kézzel hazatérni. A stabil védekezés lesz a kulcs, ha hátul rendben leszünk, lesz esélyünk a jó eredmény elérésére. A múlt héten nagyon fontos győzelmet arattunk, ami jót tett a csapatnak. Erős a keretünk, így nem tartom reálisnak a jelenlegi helyezésünket. Hogy mivel tudtuk két vállra fektetni a Jászberényt? Korábban gondjaink adódtak a helyzetek értékesítésével, de ezúttal jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel" – mutatott rá Bíró Péter, aki duplájának köszönhetően főszereplő lett az 5-1-es diadal során. A fiatal futballista saját teljesítményéről elmondta, örül a két gólnak, de természetesen a DEAC sikerét tartja a legfontosabbnak. Hozzátette, az utóbbi időben betegség és bokasérülés is hátráltatta, ám ezek a gondok már elmúltak, immáron teljesen egészségesen várja a következő erőpróbákat.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC