nb1.hu

Újabb baranyai skalpot gyűjthet be a PMFC

Pécs – A rivális eddig csak 3 ponttal gyűjtött kevesebbet!

A komlói kirándulás után ismét egy megyei riválissal csapunk össze, szombaton a Szentlőrinc lesz az ellenfelünk az NB III. Közép-csoportjának 8. fordulójában – írta a pmfc.hu, a portál cikkét változtatás nélkül közöljük.

 

„Visszatért a győztes ösvényre a PMFC, a diadal értékét pedig növeli, hogy azt Komlón aratták a piros-feketék. Szombaton hazai pályán folytathatják a jó szereplést Kollerék, igaz, hétvégi ellenfelünknek sem kell sokat utaznia a találkozóra.

 

Soros meccspartnerünk ugyanis a Szentlőrinc SE lesz, akik vasárnap a Békéscsaba II.-t verték 3-2-re és mindössze hárommal gyűjtöttek kevesebb pontot, mint Márton Gábor tanítványai. Eddig megszerzett 10 pontjukkal erős középcsapatnak tűnnek. Ugyanakkor nehezíti a dolgukat, hogy szerdán Magyar Kupa-mérkőzést is játszanak.

 

A PMFC jelenleg 5. a tabellán, öt ponttal lemaradva a listavezető Szigetszentmiklóstól, illetve a gyengébb gólkülönbsége miatt második Budafoktól. Riválisaink – velünk együtt – a 7. fordulóban mind hozták a győzelmeket, velünk ellentétben azonban most hétvégén mind utazni kényszerülnek.

 

Ráadásul nem is egyszer, hiszen a Szentlőrinchez hasonlóan valamennyien idegenben lépnek pályára a Magyar Kupában. Ki kell azonban emelnünk, hogy a PMFC-nél – aki az NB I-es Videotonnal mérkőzött – jóval könnyebb sorsolást kaptak.

 

Ami a 8. fordulót illeti, a Közép-csoport első helyére pályázók programja a következőképpen néz ki: a Budafok (2.) a Mórahalomnál (14.), a Szigetszentmiklós (1.) Hódmezővásárhelyen (7.), a Dunaújváros (4.) pedig Dunaharasztin (15.) vizitál.

 

Kár azonban egyelőre túlságosan elmélyedni a számolgatásban, a bajnokság ugyanis még nagyon hosszú, ezért a pécsieknek elég saját magukra figyelniük és szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat. Erre tehát legközelebb az edzőkeresésben lévő szentlőrinciek ellen lesz lehetőség:

 

PMFC – Szentlőrinc SE

NB III Közép-csoport, 8. forduló

2016. szeptember 24., szombat 16:00

Pécs, PMFC Stadion”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC