Új vezetőedzőt jelentett be a DVSC - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Új vezetőedzőt jelentett be a DVSC

Simon Zoltán - 2022. May 31. Tuesday 12:25
Méghozzá hivatalosan.
ÍME, A DVSC KÖZLEMÉNYE:
 
"Vasárnap a kis Loki is befejezte az idényt, a DVSC II. az NB III. Keleti csoport 14. helyén végzett. A csapat eddigi vezetőedzője, Szűcs János május 31-i hatállyal távozik a klubtól, a feladatot június 1-től Jeremiás Gergő látja el, segítője továbbra is Máté Péter lesz.
 
Jeremiás Gergő marad a felnőttcsapat stábjában is, így a két keret közötti szakmai összehangolás tovább javulhat az új idényben. Az új koncepcióról Tőzsér Dániel sportigazgató beszélt.
 
– Továbbra is az akadémiára, a saját nevelésű játékosokra szeretnénk elsősorban hagyatkozni. A fiatalok beintegrálása nyilván időt vesz igénybe, de haladunk. Ezúton is köszönjük Szűcs János munkáját, és sok sikert kívánunk neki a pályafutásához. Az új felállásban Jeremiás Gergő, a felnőttcsapat edzői stábjának tagja lesz az NB III-as együttes vezetőedzője. A DVSC II. kerete átalakul, nagyon meg lesz fiatalítva, 2003-as, 2004-es, 2005-ös születésű labdarúgókra alapozunk. A kis Lokival dolgozni fog Száraz Ádám erőnléti edző is, edzéseken és meccseken is folyamatosan látjuk majd az ifjakat, ezért egy tiszta és átlátható kép alapján tudjuk őket felhívni az első csapathoz. Amennyiben Jeremiás Gergő a felnőttcsapatnál ellátott munkája miatt nem tud ott lenni az NB III-asok összecsapásán, Máté Péter pályaedző meccsel, neki pedig Dombi Tibor is segíteni fog. A lényeg mindenképpen a második és az első gárda közötti átjárhatóság hatékonyságának növelése – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Tőzsér Dániel."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!