Új vezetőedző Nagykanizsán - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Új vezetőedző Nagykanizsán

Bíró Ádám - 2020. January 07. Tuesday 09:38
Kanizsai foci, kanizsai szereplőkkel - vallja a klub elnöke.
A tavalyi év végén az NB III-ban szereplő Nagykanizsa vezetőedzője Barna László, közös megegyezéssel kezdeményezte szerződése felbontását, amit a klub és az elnökség elfogadott.
 
A 2020 tehát edzőkereséssel indul a Zala megyei klubnál és a felkészülés miatt gyorsan kellett új vezetőedzőt találnia a klubnak. Ezt végül "házon belül" oldotta meg Kovács Tamás elnök, hiszen a klub egykori játékosára illetve a klubnál korábban az utánpótlásban és a felnőttcsapatnál is dolgozó, Koller Zoltánra esett a választás.

A játékoskorában a "Király" becenévre hallgató Kollert váratlanul érte a felkérés, még ha az utóbbi években többször is felmerült neve és, hogy esetleg visszatér. Koller a klub facebook oldalán nyilatkozva mondta el, hogy a Kovács Tamás elnök által felvázolt koncepció szimpatikus volt számára, könnyű volt vele azonosulni, így örömmel mondott igent a fél plusz egyéves szerződésre.

Koller egyelőre nem tervezi a keret felforgatását, elsősorban neki kell megismernie csapata tagjait és télen nehezebb is játékosokat igazolni.
 
A felkészülési meccseket a szokásoknak megfelelően, elsősorban horvátországi klubbokkal játsszák. A Nagykanizsa az NB III Nyugati csoportjában az ötödik helyen áll, pár ponttal maradnak csak le a dobogóról. A március 8-án kezdődő bajnokságban a Puskás Akadémia II ellen ül le először a kispadra az új szakvezető.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról - újabb NB I-es csapattól igazolt a Szeged - NB1.hu

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!