Új vezetőedző a Tintahalaknál - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Új vezetőedző a Tintahalaknál

Simon Zoltán - 2020. July 15. Wednesday 18:40
Hivatalos bejelentés.
ÍME, A THSE-SZABADKIKÖTŐ KÖZLEMÉNYE:
 
"Új szezon, új esély, új remények, új szakvezető - Széchenyi Márton a Halak új vezetőedzője!
 
Az augusztus 2-án rajtoló NB3-as küzdelmeket a Nyugati csoportban kezdi a csapatunk. Az új bajnokságot egy új szakvezetővel kezdjük: első csapatunk szakmai munkáját ugyanis vezetőedzőként mostantól Széchenyi Márton irányítja. Az új szakvezető munkáját az eddigi stáb tagjai segítik.
 
A vezetőedző kiválasztásának egy nagyon fontos szempontja volt az, hogy a fiatal tréner - aki tudását hazai és nemzetközi környezetben egyaránt gyarapíthatta - jelentős tapasztalatokat szerzett az utánpótláskorú labdarúgók felkészítésében. Profiljának ezen összetevője jelenlegi munkájában is fontos lesz. Egyrészt azért, mert a liga, és a teljes NB-s mezőny egyik legalacsonyabb átlagéletkorú keretével dolgozik Csepelen. Másrészt azért, mert a sportszervezetünk stratégiájának egyik alappillére a fiatal, a csapatunkkal együttműködő utánpótlásbázisból kikerülő tehetségek, futballisták beépítése az első csapatba.
 
Strebek Marcell, Németh Gábor, Miskei Attila és Kenyó Zoltán (aki a THSE-Szabadkikötő szakmai igazgatójaként továbbra is a klub kötelékében tevékenykedik) után Széchenyi Márton a Tintahalak 5. vezetőedzője a csapat 2001. óta íródó nagypályás történetében."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!