nb1.hu

Új területek vagyonkezelését vette át a BVSC

Hivatalos bejelentés.

Új területek és parkolók kerültek a BVSC-Zugló sportegyesületének vagyonkezelésébe a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel csütörtökön megkötött szerződés alapján – számolt be róla az MTI.
 
A BSVC pénteki közleményében Szatmáry Kristóf elnök elmondta, nagy öröm számukra, hogy állami segítségnek köszönhetően fontos területek vagyonkezelését vehették át.
 
"Azt már korábban is bizonyítottuk, hogy a támogatásokat igyekszünk a lehető legjobban felhasználni, és ezt jól mutatja, hogy a mostantól már teljesen BVSC-s vagyonkezelésben lévő, mintegy 8,5 hektáron helyet foglaló Szőnyi úti sporttelepünkön korábban elkészült a kézilabda- és röplabdacsarnok, átadtuk a teniszpályákat és a műfüves labdarúgópályát, a jövő hétvégén pedig felavathatjuk a parkoló első ütemét is, amely majd összesen 400 hellyel segíti a környék parkolási gondjainak a megoldását" – idézte a közlemény az elnököt.
 
Szatmáry Kristóf hozzátette, a fejlesztéseik során mindig szem előtt tartották a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, valamint kiemelt szempont volt a számukra, hogy figyeljenek a környezetvédelemre is.
 
"Ez a parkoló is ezt szolgálja, mert ezzel tehermentesíthetjük a főváros útjain lévő gépkocsiforgalmat, ráadásul nemcsak a hétköznapokban jelenthet forgalomkönnyítést, hanem jól szolgálhatja a Városligetbe érkezőket is, miután innen nagyon könnyen elérhető bármelyik kikapcsolódási hely a Ligetben" – mondta az elnök.
 
A közlemény szerint az első ütemben 100 parkolóval gazdagodik a BVSC, de áprilisban az összes, 400 új hely elkészül a Szőnyi úti telephelyen.
 
A BVSC Szőnyi úti területei mellett a két Tatai úti telephelyén is új területek kerültek az egyesület vagyonkezelésébe, összesen 4,5 hektáron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC