nb1.hu

Új sportigazgatója van a Salgótarjánnak

Salgótarján - Meglepő váltás.

 

Az STC Salgótarján közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Most egy eddig még nem leközölt információval jelentkezünk: klubunk új sportigazgatóval gyarapodott, a szóban forgó pozíciót a jövőben Takács László látja el egyesületünknél.

 

– Még az előző év decemberében vette fel velem a kapcsolatot a klub tulajdonosa, Ferenczi Béla, hogy lenne-e kedvem segíteni ebben a történetben. Erre az volt a válaszom, hogy persze, természetesen! Először, mint barát, segítettem az átigazolásokban, amit nagyon szívesen vállaltam, hiszen egy jó emberről beszélünk, mert akik így beleteszik a saját pénzüket a labdarúgásba, ők jó értelemben véve őrültek, akiket én szeretek! Úgy gondolom, elég jól sikerült az átigazolási időszak, heten távoztak és heten érkeztek, a vérfrissítés mindenképpen ráfért a csapatra, ráadásul, lett a társaságnak egy nagyon jó, tiszteletreméltó edzője, szerintem legfőképpen neki köszönhető az egyesületnél most tapasztalható családias hangulat.
 
 
Így avatták fel az újabb fővárosi stadiont -fotók – NB3.hu
 
 
 
A jövőt illetően annyit tudok elmondani, azt azért tudni kell, a somosi futball mindeddig TAO nélkül működött, de úgy vélem, bizonyos egyeztetéseket követően, ezen most változtathatunk, az említett támogatás által pedig, szeretnénk, akár infrastrukturálisan, akár utánpótlás szinten fejleszteni a klubot, ezért a nyáron be fogunk adni egy nagyobb TAO-pályázatot, amit reményeink szerint el is fognak fogadni. Én még mindig hiszek abban, hogy lehet jó focit csinálni Nógrád megyében, bár ezt bátorság kimondani, de jó lenne, ha jövő nyáron már egy NB II-es csapatot tudnánk produkálni! Ez a célunk, ebből az apropóból négy, budapesti székhelyű első osztályú csapattal léptünk kapcsolatba, folynak a tárgyalások az esetleges együttműködéseket illetően, úgy gondolom, ezen a téren is lehetnek előrelépések, április végén, május elején pedig akár már konkrétumokról is beszámolhatok majd ez ügyben – zárta mondandóját Takács László.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC