nb1.hu

Új partnere lett a Kerületnek

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A III. KERÜLET HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Egyesületünk új partnere: a BioTechUSA!
 
A sikeres partneri megállapodás keretében, a BioTechUSA termékeivel, illetve sporttáplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásával támogatja labdarúgó csapatunk játékosait és női vízilabdázóinkat. 
 
Egy jól kialakított, sportcélú étrend elengedhetetlen összetevője a sportolók mindennapjainak, hiszen az étkezési szokások döntően befolyásolják a sportteljesítményt.
 
“Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként vitathatatlan szerepünk van a kiegyensúlyozott életmód népszerűsítésében, amelynek összetevői többek között a rendszeres testmozgás és a tudatos táplálkozás. Vállalatunk több mint 20 éve van jelen a piacon, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket fejlesztettük folyamatosan, hanem a sportcélú táplálkozással kapcsolatos tudásunkat is – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Alapvető célkitűzésünkké vált az edukáció, az, hogy ezt a szaktudást minél több embernek átadjuk, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Emellett kiemelkedően fontos számunkra, hogy olyan partnereink legyenek, akiknek a mindennapjaiban a sport, az egészséges táplálkozás szintén kulcsszerepet tölt be. Ezért mindig nagy örömünkre szolgál, ha olyan lendületes, elhivatott, profi partnerekkel erősíthetjük egymást, mint a III. kerületi TVE egyesülete.”
 
„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt akik ennek a területnek a piacvezetői. A TVE számára fontos, hogy folyamatosan fejlődjön és ez a megállapodás ebben egy újabb mérföldkő lehet. A táplálékkiegészítők és a tudatos étkezés nélkül, ma már az eredményesség az élsportban elképzelhetetlen. A BioTechUSA-tól egy edukációs lehetőséget is kapunk, tehát sportolóink tudni fogják, hogy mikor mire van szükségük és egyénre szabott tanácsokat is kaphatnak. Reményekkel teli vágunk neki a közös munkának. – Szabó Bence, a III. kerületi TVE ügyvezetője”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC