Új partnere lett a Kerületnek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Új partnere lett a Kerületnek

Juhász Gergely - 2021. March 13. Saturday 14:05
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: III. Kerületi TVE/Facebook
ÍME, A III. KERÜLET HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Egyesületünk új partnere: a BioTechUSA!
 
A sikeres partneri megállapodás keretében, a BioTechUSA termékeivel, illetve sporttáplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásával támogatja labdarúgó csapatunk játékosait és női vízilabdázóinkat. 
 
Egy jól kialakított, sportcélú étrend elengedhetetlen összetevője a sportolók mindennapjainak, hiszen az étkezési szokások döntően befolyásolják a sportteljesítményt.
 
“Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként vitathatatlan szerepünk van a kiegyensúlyozott életmód népszerűsítésében, amelynek összetevői többek között a rendszeres testmozgás és a tudatos táplálkozás. Vállalatunk több mint 20 éve van jelen a piacon, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket fejlesztettük folyamatosan, hanem a sportcélú táplálkozással kapcsolatos tudásunkat is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Alapvető célkitűzésünkké vált az edukáció, az, hogy ezt a szaktudást minél több embernek átadjuk, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Emellett kiemelkedően fontos számunkra, hogy olyan partnereink legyenek, akiknek a mindennapjaiban a sport, az egészséges táplálkozás szintén kulcsszerepet tölt be. Ezért mindig nagy örömünkre szolgál, ha olyan lendületes, elhivatott, profi partnerekkel erősíthetjük egymást, mint a III. kerületi TVE egyesülete.”
 
„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt akik ennek a területnek a piacvezetői. A TVE számára fontos, hogy folyamatosan fejlődjön és ez a megállapodás ebben egy újabb mérföldkő lehet. A táplálékkiegészítők és a tudatos étkezés nélkül, ma már az eredményesség az élsportban elképzelhetetlen. A BioTechUSA-tól egy edukációs lehetőséget is kapunk, tehát sportolóink tudni fogják, hogy mikor mire van szükségük és egyénre szabott tanácsokat is kaphatnak. Reményekkel teli vágunk neki a közös munkának. – Szabó Bence, a III. kerületi TVE ügyvezetője”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!