nb1.hu

Új játékosok az abszolút újoncnál

Ezúttal már nem léptek vissza.

Az 1989-ben alapított Majosi SE életében nagy változás jön, az NB III-ban fog szerepelni a csapat.
 
Amikor az MLSZ döntött a bajnokságok berekesztéséről, a koronavírus-járvány miatt, az első helyen állt a Majosi SE a megyei tabellán, így megkapta a jogot az NB III-as indulásra. Egyszer már megnyerte a bajnokságot a Tihanyvári László vezetőedző által irányított gárda, a 2012-13-as szezonban, majd legyőzte a Mosonmagyaróvárt az osztályozón, de nem vállalta az NB III-at.
 
Már meg is tartotta Tihanyvári az első eligazítást, ahol új játékosokat is bemutatott az edző. A Tolnából Pál Achilesszel, a Tamásiból Kugli Ákossal, míg a Szekszárdból Vituska Istvánnal már megegyeztek a majosiak, míg három fiatal Fiáth Péter, Várda Ákos és Reith Renátó egyelőre csak ismerkedik a klubbal.
 
Így nyilatkozott Reith Renátó a teol.hu-nak:
 
„Édesapám és Tihanyvári László csapattársak voltak, baráti kapcsolatban vannak, amikor megkerestek, apu is támogatta a döntésemet, hogy próbáljam ki magam egy új közegben. Irányító vagyok, amolyan tízes. Még nem egyeztem meg a vezetőkkel semmiben, jövök, készülök, aztán meglátjuk, hogy maradok-e…”
 
Vituska István a következőket mondta el, aki ezentúl együtt játszhat a testvérével, Norberttel:
 
,,Talán még a serdülőben játszottunk egy csapatban, illetve kispályán, de felnőttszinten ez lesz az első klub, amelyben együtt futballozunk. Hogy mi lehet a célunk? Egyelőre maradjunk bent, az a legfontosabb, aztán később lehet tervezgetni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC