nb1.hu

Új időszámításra készül a Jászberény edzője

Tartja a kapcsolatot a játékosokkal.

Az NB III-ban is szünetel a küzdelem. A Keleti csoportban a Jászberény jelenleg a hatodik helyen áll a táblázaton. A gárda 2020-as rajtja nem sikerült valami jól, hiszen a DVTK második csapata 6-1-re győzte le a jászberényieket, míg a DVSC II. ellen 3-3-as döntetlent értek el Német Gyula tanítványai.
 
A vezetőedzővel a Jászberény hivatalos weboldala beszélgetett. A tréner szerint új időszámítás kezdődik a labdarúgásban. A mostani szezon folytatásával kapcsolatban nincs információja Német Gyulának.
 
"Biztos vagyok benne, hogy amikor az élet visszakerül a rendes kerékvágásba, új időszámítás kezdődik  a futballban. És nem csak hazai viszonylatban … Nem tudom, hogy mi lesz az idei bajnokság sorsa, hogy folytatódik-e valamikor vagy egy idő után lefújja az MLSZ, végeredményt hirdetnek a jelenlegi állás alapján vagy egyszerűen törlik a 2019-2020-as pontvadászatot. Nekem, nekünk egy célunk lehet most, valahogy tűzben tartani játékosainkat, hogy amikor visszatérhetnek a pályára, ne a nulláról kelljen kezdeni a munkát. Szerencsére olyan korrekt vezetőkkel dolgozhatok együtt, akik valamennyi játékossal megegyeztek a további folytatásról, senkit nem küldtek el, senkivel nem bontottak szerződést. Az ismeretségi körömben ez nem mindenhol van így … Akad olyan klub, ahol azonnal hazaküldték az összes játékost és azóta sem edzenek" – fogalmazott a szakember.
 
A jászberényi labdarúgók sem lazsálnak a kényszerszünet alatt. Német Gyula elmondta, a járvány miatt hozott érintkezési szabályokat figyelembe véve személyesen is ellenőrzi a játékosokat.
 
"Valamennyi játékosunk megkapta az edzéstervet, mely a súlyzós gyakorlatoktól a futásokig tartalmazza az összes feladatot. Mindenki rendelkezik a szükséges órákkal, így naponta figyelemmel követhetjük, ki, miként hajtotta végre a kiírt penzumot. Ezen felül személyesen is ellenőrzöm a játékosokat, különösen a fiatalabb generáció tagjait, természetesen szigorúan betartva a járvány miatt hozott érintkezési szabályokat. Az első időszakban heti hármat, most már heti ötöt edzenek a játékosok. A futásokat kettő, max három fős csoportokban végzik. Azt tapasztalom, hogy mindenki nagyon tisztességesen dolgozik. Örülök, hogy megértették, nem a klubnak, még csak nem is nekem tesznek jót, ha keményen edzenek, hanem a saját érdekük, hogy fizikálisan jó állapotban maradjanak. Aki “leül”, simán csapat nélkül találhatja magát, amikor újra pályára léphetünk" – nyilatkozta Német Gyula. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC