nb1.hu

Ugyanaz a megyei csapat nyúlta le a Sényő 2 játékosát

Egyirányú csapatváltások.

A 9. helyen telelhet a Sényő a Keleti-csoportban de úgy, hogy mind a feljutástól, mind a kieséstől biztos távolságra van. Azt, hogy a téli átigazolási szezonban kik lesznek az érkezők, még nem lehet tudni, azt viszont már igen, hogy ketten is távoztak a csapattól – jelentette a szabolcsfociinfo.hu.
 
Erősített az Újfehértó: Jócsák Dávid (nyitóképen) a tavaszi szezonban – kölcsönben – a megyei első osztályú csapatban szerepel:
 
"A Sényő-Carnifex tizenkilenc éves irányító középpályása az őszi idényben több alkalommal pályára lépett az NB III-as együttesben, az esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén gólt szerzett a Kisvárda Master Good II. ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen."
 
Páll Zsombor is csatlakozik az Újfehértóhoz:
 
"Az elmúlt héten született megállapodás szerint az irányító középpályás, akárcsak a tizennyolc éves csatár kölcsönben szerepel tavasszal a megyei első osztályú egyesületben. Páll Zsombor érkezése szerda este vált hivatalossá, aki ősszel tizenkilenc bajnoki, illetve három Magyar Kupa-meccsen lépett pályára a harmadik vonalbeli klub színeiben, amelyeken egy gólt szerzett."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC