Úgy kezdett a Barcika, ahogyan egy listavezetőnek kell - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Úgy kezdett a Barcika, ahogyan egy listavezetőnek kell - reakció

Simon Zoltán - 2022. May 23. Monday 13:03
Közel a 100 pont!
Kép forrása: Kazincbarcika
Vasárnap véget ér az NB3 Keleti csoportjának idei pontvadászata, így az utolsó hazai pályán megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre II. elleni találkozót megelőzően tegnap lejátszottuk az utolsó idegenbeli mérkőzésünket is - kezdte a meccsbeszámolóját a Kazincbarcika honlapja, ami így folytatódott tovább:
 
"A harminchetedik fordulóban a Füzesgyarmat vendégeként léptünk pályára, ahol meglehetősen jó iramban kezdük a találkozót. A Kazincbarcika a tizenötödik percben Kovács Dávid egyéni akcióját követeőn szerzett vezetést, amit Nagy János növelt kettőre a tizennyolcadikban. Örömünk azonban nem tartott sokáig, hiszen a hazaiak Popescunak köszönhetően először szépítettek a huszonhetedik percben, majd a harmincegyedikben duplázott a játékos, így azzal a találattal már egyenlítettek is. A szünetet követően is számos helyzetünk adódott, amiket sokáig nem tudtunk gólra váltani, viszont a csereként beállt Kristófi Sándor a rendes játékidő utolsó percében eldöntötte a mérkőzést. A Füzesgyarmat elleni győzelemmel a Kazincbarcikának már csupán csak két pontja hiányzik a  száz bajnoki egységhez, amit reméljük vasárnap meg is szerzünk az utolsó fordulóban."
 
Varga Attila a következőképpen értékelte a találkozót:
 
"Úgy kezdtük a mérkőzést ahogy egy listavezetőnek kell. Az első  harminc percben eldőlni látszott az összecsapás de amikor nem sikerül diktálni a tempót és kompakt játékot játszani, akkor nehézségek adódnak. Nagyon sokat tettünk azért, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe és hittünk abban, hogy meg tudjuk nyerni ezt a kemény összecsapást. Elismerésem a csapatomnak!"
 
FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2-3 (félidőben: 2-2)
Gólszerzők: Popescu Georghe Robert 27' 31 illetve Kovács Dávid 15', Nagy János 18', Kristófi Sándor 89'
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!