nb1.hu

Tovább menetel az SZTK, így győzte le a Pénzügyőrt

Szigetszentmiklós – Csurka Zoltán csapata hetek óta tartja a színvonalat.

Ahogy azt szombaton megírtuk, az NB III-as bajnokság 6. fordulójában a Szigetszentmiklós 3-0-ra győzött a Pénzügyőr otthonában, így továbbra is a tabella élén áll a Középcsoportban.

 

Az első percben nagy helyzet adódott a Pénzügyőr előtt, de az SZTK megúszta kapott gól nélkül. A 32. percben Mojzer György indította Sipos Bencét, aki nagy erővel lőtt is, s végül a labda, a becsúszó Karvalics Bence lábáról pattant a kapuba, öngól (0–1).

 

A fordulás után szinte azonnal ismét gólt szerzett a Szigetszentmiklós. Egy oldalszabadrúgás után a hazaiak kifejelték a labdát, amit ismét középre tekertek, az érkező Májer Gergő pedig a kapuba fejelt (0–2).

Erdei Gábor buktatásért megkapta a második sárga lapját, így az 52. percben emberhátrányba került az SZTK, ezt követően a hazaiak kicsit bátrabban támadtak, aminek eredményeként veszélyes kontrákat vezetett a vendégcsapat. A 62. percben egy ilyen végén Varga Bence jó ütemben passzolt Switzer Nabilhoz, aki egy csel után a kapuba lőtte a labdát (0–3). Ezzel el is dőlt a mérkőzés, amelyen nem forgott veszélyben a vendégek győzelme – írja az sztkfutball.hu

 

Csurka Zoltán (Szigetszentmiklós): – Örülök, hogy már fordulók óta tartjuk az iramot és a színvonalat, ez pedig ma már gólokban is megmutatkozott. Emellett az is fontos, hogy ezúttal is kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, így magabiztos volt a sikerünk.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC