nb1.hu

Több problémáról is beszélt a Kaposvár edzője – reakciók

Az első félidőben eldőlt a találkozó.

Hétvégén megkezdődött a küzdelem az NB III-ban is. A Kaposvár a Nyugati csoportban a Mosonmagyaróvárt látta vendégül. Az óváriak gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, hiszen Boros és Szalka góljaival 2-0-s vezetésre tett szert. A második játékrészben nem sikerült szépítenie sem a Rákóczinak, amely vereséggel rajtolt.
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte az összecsapást.
 
Nagy Tamás: "Tudtuk, hogy minőségben felettünk áll a Mosonmagyaróvár, amelynél nem más a cél, mint a bajnoki cím. A miénk pedig az, hogy versenyképesek legyünk egy ilyen csapattal szemben is. Az első félidő hátránya abból adódott, hogy nagyon visszafogottak voltunk, nem mertük felvállani azt, amit gyakorlunk és tudunk. A szünet azt kértem tőlük, hogy forgassák a játékot és alakítsunk ki helyzeteket. A második félidőben valósult meg az igazán, amit az első félidőben is játszanunk kellett volna. Igazából ehhez az is hozzájárult, hogy Mayer Milán sérült volt a héten és alkalmi belső védőt is ki kellett neveznem a második félidőre. A játékoskeret egyelőre erre adott, de az biztos, hogy ezek a srácok okoznak majd örömöt. Ehhez az kell, hogy meglegyen a belső hitük, ami stabilitást ad majd nekik." (rakoczifc.hu)
 
Varga László: "Az első félidőben nagyon meggyőzően, kombinatívan játszottunk, megérdemelten szereztük meg a kétgólos előnyt. A másodikban váltott az ellenfél, erre későn reagáltunk, de lezártuk azokat a területeket, ahol veszélyt tudtak volna kialakítani, így összességében megérdemelten nyertünk." (rakoczifc.hu)
 
Kaposvári Rákóczi FC–Credobus Mosonmagyaróvári TE 0–2 (0–2)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 500 néző. V.: Kubicsek (Vörös, Mózsa).
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Czuczi, Lakatos G., Gál, Borbély – Zólyomi – Sólyom (Balog A., a szünetben), Zvara (Szederkényi, a 87. percben), Jancsó (Mayer, a szünetben), Bíró D. (Dömötör D., a 84. percben) – János N. (Orsós T., a 62. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.
Credobus Mosonmagyaróvári TE: Heinrich – Czingráber, Bohner, Deák – Jasarevic, D’Urso, Tóth L. (Szegő, a 83. percben), Nagy K. – Boros (Popov, a 83. percben), Illés D. (Tóth M., a 70. percben), Szalka (Nagy Z., a 76. percben). Vezetőedző: Varga László.
Gólszerzők: Boros (a 22. percben), Szalka (a 45+2. percben).
Sárga lap: Jasarevic (a 18. percben), Nagy K. (a 75. percben).
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC