nb1.hu

Több esetben is ültek az Újpest kontrái – reakciók, videók

Mutatjuk a gólokat is, az első hatalmas volt!

 
A 26. fordulóban Monoron szerepelt az Újpest második csapata, a találkozónak 1-1 lett a végeredménye. A mérkőzés lefújása után Mundi Viktor, a lila-fehérek szakvezetője értékelte a találkozót.
 
„Az első 10 percet gyengén kezdtük, az ellenfél többször be tudta rúgni mögénk a labdát, hál’ Istennek ezekből nem lett probléma. Ezután rendeztük a sorainkat, egy kicsit hátrébb hoztuk a védekezésünket, és több esetben ültek a kontráink, sikerült kapufát is rúgnunk még az első félidőben. A második játékrészben egy szabadrúgásból vezetést szereztünk (hatalmas gólt volt – a szerk.), az ellenfél szintén pontrúgás után egyenlített. A végén még nekünk volt meccslabdánk, sajnos az ellenfél védője a gólvonalról még ki tudta fejelni Hegedűs lövését. Összeségében a látottakkal elégedett vagyok, a csapat taktikailag, szerkezetileg jól működött. Egy érettebb, tapasztaltabb együttes egy ilyen meccset vélhetően behúz, de ameddig ilyen egyéni hibákat követünk el, addig nem fogunk tudni mérkőzést nyerni.”
 
NB III. Közép csoport 26. forduló:
Monor – Újpest FC II 1-1
Gólszerző: Hunya Krisztián 78’, illetve Hegedűs Márk 50’
Németh Márk – Hajnal Balázs – Máté Zsolt – Hegedűs Márk (Varga György 92’) – Pusztai Dániel (Kiss Krisztián 78’) – Nagy Zsombor – Török László – Hulicsár Máté – Szűcs Áron – Mateja Milasinovic (Benyó Imre 81’) – Simeon Ajanah-Chinedu
 
Ezzel a döntetlennel tartják 11. helyüket a lila-fehérek a tabellán, és a 27. körben a 8. helyen tanyázó Dabast fogadják hazai pályán, a Tábor utcában húsvét vasárnapján, április 4-én 11 órától.
 
A VIDEÓK A GÓLOKNÁL INDULNAK EL!

MVI 0703

NB3 Monor-Újpest FC II. 1-1 26. bajnoki 2021.03.27. 3.

MVI 0703

NB3 Monor-Újpest FC II. 1-1 26. bajnoki 2021.03.27. 3.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC