nb1.hu

Tiszaújváros-Újpest: tisztes helytállás a rossz előjelek után – reakciók

Fontos győzelmet arattak a hazaiak.

Hatalmas eső után és fülledt időben tartotta otthon mind a három pontot a Tiszaújváros az Újpest II. ellen, 3-1-es győzelmet aratott a hazai gárda.
 
Az első félidőben egyetlen találat született, Gottfried volt eredményes. A második félidőben Nagy Dávid növelte tovább a csapata előnyét, amire még válaszolt az Újpest, azonban Nagy második találata végérvényesen eldöntötte a meccset.
 
A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:
 
Vitelki Zoltán (Tiszaújváros): ,,Nagyon fontos győzelem volt, minden játékos sokat tett a sikerért. Az első mérkőzés volt, szeretnénk minden mérkőzésen legalább ilyen stabilan jatszani. Gratulálok a fiúknak!"
 
Mundi Viktor (Újpest): „Nem túl jó jelekkel indultunk neki az első bajnokinak, szinte a teljes védelmünk kiesett a nyitányra. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy nagyon szépen helyt állt a csapat, a mérkőzés nagyobb részében a mi akaratunk érvényesült. Viszont óriási egyéni hibákból kaptuk a gólokat, így nem lehet mérkőzést nyerni. A filozófiánk, a dominancia, az egész pályás letámadás megvolt, bizonyos esetekben a mezőnybeli labdabirtoklásunkkal is elégedett voltam, de a hátsó gondokat nem tudtuk megoldani, és ennek vereség lett a vége.”
 
Termálfürdő FC Tiszaújváros – Újpest FC II. 3-1
Gólszerzők: Gottfried Dániel 11’, Nagy Dávid 54’, 59’, illetve Kálnoki-Kis Zsombor 56’
Tiszaújváros: Herceg P., Gelsi L., Mahalek M., Vasilijevic N., Bocsi P., Géringer L., Bussy D., Vitelki B., Lőrincz P., Gottfried D., Nagy D.
Újpest: omori Zoltán – Kovács Dominik – Szabó Bence (Horváth Balázs 54’) – Benyó Imre – Szűcs Áron – Varga György (Nagy Zsolt 54’) – Kenyeres Máté – Radosevic Ognjen – Lukáts Ákos – Bíró Márk – Kálnoki-Kis Zsombor
 
A mérkőzés az alábbi videókon nézhető vissza:
 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC