nb1.hu

Tiszaújváros: családi okok miatt távozott a kulcsember

Két egykori játékos is visszatért.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros hétfőn kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. A csapatnál eddig nem történt nagy változás: Terdik Zsolt távozott, míg Kristófi Sándor és Márton András visszatért az együtteshez.
 
Terdik búcsúja érzékeny veszteség lehet, hiszen a 23 éves labdarúgó három gólt szerzett ebben a szezonban. Ennél többször csupán Csicsek Levente és Gelsi László talált be a tiszaújvárosi alakulatban. Terdik családi okok miatt intett búcsút a klubnak. 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A 23 esztendős Márton és a 26 esztendős Kristófi is a Sényőben szerepelt legutóbb. További változások még lehetnek a keretben – írja a klub weboldala
 
Az újvárosiak az első felkészülési mérkőzésüket a Kazincbarcika ellen vívják a hétvégén. A csapat többek között a Diósgyőr második csapatával, a Hatvannal és a Tállyával is edzőmeccset játszik.
 
A Tiszaújváros programja:
 
2020.01.25. TFCT – KBSC
2020.02.01. FC Hatvan – TFCT
2020.02.05. TFCT – Tarpa
2020.02.08. TFCT – Hidasnémeti
2020.02.15. DVTK II. – TFCT
2020.02.22. TFCT – Tállya
2020.03.01. TFCT – Nagyvárad
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC