nb1.hu

Tiszakécske: újjabb két érkező

Hivatalos bejelentések.

ÍME, A TISZAKÉCSKE BEJELENTÉSEI:
 
Pongrácz Viktor:
 
,,A 24 éves Pongrácz Viktor a felkészülési mérkőzéseken is lelkesen, agilisan futballozott, a bajnokságban pedig szeretne minden meccsen a kezdősípszótól a pályán lenni.
 
Milyen csapatokban futballoztál, mielőtt Tiszakécskére kerültél?
 
A Győri ETO-ban nevelkedtem, 13 évet töltöttem el ott. Volt egy féléves kölcsönjátékom Pápán, ahol az NB I-ben is pályára léphettem. Győrből egy hosszabb sérülést követően Balmazújvárosba kerültem az NB II-be. Ezt követően Szegeden és Mosonmagyaróváron futballoztam. Szerettem volna egy olyan klubhoz kerülni, ahol komoly ambíciók vannak, ezért is örültem a kécskei lehetőségnek. A felvázolt célok, egyeznek a saját terveimmel, szeretném magam itt újra felépíteni. Szeretnék minél jobb formába kerülni és újra a helyemen játszani.
 
Milyen poszton futballozol?
 
Középpályán bármelyik poszton szívesen futballozom, leginkább mélységből szeretek építkezni a pályán. Igazából teljesen mindegy, a lényeg, hogy a kezdő sípszótól ott legyek majd a pályán.
 
Hogy tetszik Tiszakécske?
 
Balmazújvároshoz tudnám hasonlítani, abból a szempontból, hogy az is egy nyugodt, kisebb város. A körülmények azok parádésak itt. Nagyszerű az infrastruktúra a Sportcentrumban, minden adott ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat.
 
Milyen ismereteid voltak a kécskei fociról?
 
Tudom, hogy a kilencvenes években volt itt NB I-es csapat. Ellenfélként játszottam itt pár éve a Balmazújvárossal.
 
Mennyire ismered a Keleti csoport mezőnyét?
 
Az ország nyugati feléből érkeztem. Felvidéki srác vagyok, így megmondom őszintén a ránk váró mezőnyt nem nagyon ismerem. A lényeg viszont az, hogy nekünk csak magunkkal kell törődnünk, ha mi jól végezzük a dolgunkat, nem lehet problémánk."
 
Fülöp Noel:
 
,,Komoly rutinnal felvértezve érkezett keretünkhöz Fülöp Noel, a Ferencváros és az MTK egykori futballistája. A 32 éves, több poszton is bevethető labdarúgó nagy erősítése lehet csapatunknak.
 
Hol futballoztál ezidáig pályafutásod során?
 
Százhalombattán kezdtem el a labdarúgást gyermekkoromban, középiskolásként kerültem Budapestre, ahol Szent István Szakközépiskola fociosztályába jártam, itt kerültem be a Ferencváros utánpótlásába. Felnőttként öt és fél évet futballoztam a Fradiban, azután Siófokra igazoltam, majd három évre Soroksárra. Ezt követően még Monoron és az MTK-ban játszottam, s így érkeztem Tiszakécskére.
 
Milyen ismereteid voltak a kécskei klubról?
 
Ellenfélként már többször játszottam Tiszakécskén. Nagyon szép környezetbe, jó körülmények közé kerültem. Nagyon örülök annak, hogy ilyen körülmények között készülhetünk és játszhatunk majd a bajnokságban.
 
Mennyire ismered a leendő bajnoki ellenfeleket? Mire lehetünk képesek ebben a mezőnyben?
 
Nem ismerem annyira az NB III Keleti mezőnyét, így nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni. Anno a Közép csoport meccseire kijártam, ismerőseimet megnézni, amikor pályára léptek. Ebben a bajnokságban nem tudom, hogy milyen körülmények várnak ránk. Az tudom, hogy pár NB I-es klub második csapata is itt szerepel majd és azt is, hogy a BVSC és az Eger keretében játszanak NB I-et és NB II-t megjárt labdarúgók. Minden meccset a pályán kell eldönteni, s reményeink szerint mindet sikerrel vesszük majd."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC