nb1.hu

Tiszafüred: többen visszatérhetnek

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A TISZAFÜRED BEJELENTÉSE:
 
,,Szerdán hétközi fordulót rendeznek az NB III-as bajnokságban. A Keleti csoport nyolcadik fordulójában csapatunk idegenben, Salgótarjánban lép pályára. A 16 órakor kezdődő mérkőzést Nagy Attila vezeti, segítői Juhász László és Skover Péter lesznek.
 
Ha nem tizedelnék sérülések keretünket, azonnal rávághatnánk, hogy – totónyelven szólva – tuti kettes meccsre utazunk a Szojka Ferenc Stadionba. Nem kezdte jól ugyanis a szezont a nógrádi alakulat, hét forduló alatt mindössze egyetlen döntetlenre futotta erejéből, utolsó öt meccsét ráadásul zsinórban elveszítette. A Kisvárda elleni 1-1 kivételével csupán a Hajdúszoboszló elleni meccsen úszta meg három kapott gól alatt, azaz semmi nem szól a hazai alakulat mellett.
 
Ennek ellenére nem árt az óvatosság, már csak azért sem, mert mint tudjuk, minden sorozat megszakad egyszer. Első számú kapusa, Szalay Alex a legutóbbi fordulóban, Békéscsabán letöltötte kiállítás miatti eltiltását, így visszatérhet a keretbe.
 
Tegnap már edzésre jelentkeztek néhány azok közül, akik a múlt héten sérülés miatt kihagytak foglalkozásokat. Bízom benne, hogy Tarjánban már nem csak a helyzeteink lesznek meg, de gólokat is szerzünk – foglalta össze tömören reményeit vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC