Tiszafüred: NB I-es tapasztalattal rendelkező támadó is érkezett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tiszafüred: NB I-es tapasztalattal rendelkező támadó is érkezett

Bíró Ádám - 2021. August 08. Sunday 16:30
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: tiszafuredivse.hu
A Tiszafüred közleménye:
 
"Bár már lezárult az átigazolási időszak az amatőr csapatok számára, még időben elindítottuk a “szerződési procedúrát” nyári utolsó két új szerzeményünkkel. Mivel papírjaik elkészültek, már mindketten ott lehettek a bajnoki nyitány keretében, mi több, egyikük pályára is lépett.
 
A 32 éves Nagy Olivér személyében igazán rutinos, több poszton is bevethető támadót igazoltunk, nem véletlen, hogy néhány közös edzéssel a lábában már be is cserélte őt Kazincbarcikán Dorcsák Zoltán vezetőedző. Már 17 esztendősen – újpesti színekben – bemutatkozott az élvonalban, majd éveken keresztül a Pécs játékosa volt. Ezt követően megfordult a Paks és a Haladás NB I-es, a Szigetszentmiklós, Soroksár és a Szolnoki MÁV NB II-es együtteseiben. Az elmúlt két szezont az NB III-as Lipót gárdájánál töltötte.
 
Szintén a harmadosztálytól nyáron visszalépett Lipóttól érkezett a 20 éves Kiszely Dominik is, aki Pécsett, majd a Puskás Akadémia korosztályos csapataiban pallérozódott. Az elmúlt esztendőben 30 bajnokin négy gólt szerzett.
 
Mivel néhány héttel korábban már szerződtettük Harsányi Zoltánt is, így jelenleg három ex-lipóti játékos található keretünkben."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!