nb1.hu

Tiszafüred: így szerezte pályafutása legkönnyebb gólját a duplázó

A büntetőnél sem remegett meg a lába.

A Tiszafüred 4-2-es győzelmet aratott a Tállya otthonában vasárnap. A vendégek sikeréből két góllal vette ki a részét Szabó Tamás, aki először a 18., majd a 37. percben köszönt be. 
 
"Valóban jó érzés így kezdeni a bajnokságot, csak a folytatás is ilyen legyen. Az első gólom szerintem pályafutásom legkönnyebb találata volt, körülbelül 30 centiről szereztem. Egy szöglet után Fehér Zsolt fejelte kapura a labdát a hosszú sarokról, mely úgy tűnt, hogy elsuhan a gólvonal előtt keresztben. Jókor voltam jó helyen, egyszerűen besodortam a labdát a hálóba. A második gólom tizenegyesből született. Barna Viktor kiharcolta, én berúgtam. Egyébként mi ketten vagyunk kijelölve a tizenegyesrúgásokra. Eddig még nem hibáztunk büntetőt…" – nyilatkozta Szabó a Tiszafüred hivatalos weboldalának.
 
A 30 esztendős Szabó egyébként már 8 gólt szerzett a mostani idényben az NB III Keleti csoportjában. Hétvégén a Hatvan elleni összecsapáson gyarapíthatja a találatai számát. A Tiszafüred jelenleg a 10. helyen áll a táblázaton. 
 
Tállya – Tiszafüred 2-4 (1-4)
Tállya, zárt kapuk mögött. V.: Leél-Őssy.
Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai, Minczér (Fazekas), Ohár, Szegedi (Kelemen), Fenyőfalvi, Bihari, Serecin, Bocsi, Jano (Ondó). Edző: Lasztóczi Péter.
Tiszafüred: Ladányi – Iván (Papp), Fehér, Barzsó, Bíró (Háda), Vincze (Szövetes), Csiki, Balogh, Barna, Mészáros, Szabó T. (Urbin). Edző: Dorcsák Zoltán.
Gólszerző: Serecin, Ondó, ill. Bíró, Fehér, Barna, Szabó T. (11-esből).
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC