nb1.hu

Tiszafüred: hetekre kidőlt a balhátvéd

Az edző is nyilatkozott.

 

A TISZAFÜRED JELENTÉSE:

 

"Miközben csapatunk tagjai a kazincbarcikai helytállás után jó hangulatban végezték a munkát a heti edzéseken, akadt olyan játékosunk, aki meglehetősen búskomor volt.

 

Huszonnégy éves balhátvédünk, Szövetes Krisztián nem mondhatja el magáról, hogy a szerencse kegyeltje lenne. Az előző idényben hosszan elhúzódó bokasérülése miatt heteket, hónapokat kellett kihagynia, s csak a nyári felkészülés idején épült fel. Miután utolérte magát, a bajnoki rajton, Kazincbarcikán a kezdőben kapott helyet, s kimondottan jó teljesítményt nyújtott. A találkozó 72. percében – 1-1-es állásnál – azonban ismét utolérte “végzete”, egy ütközést követően ellenfele ráesett a térdére. Nem is tudta végig játszani a meccset, s miután bevizesedett a térde, biztossá vált, hetekig nem számíthat rá vezetőedzőnk.

 

A többiek szerencsére egészségesek, így mindenkire számíthatok a szombati Magyar Kupa-összecsapáson – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán. – Mivel jövő szerdán hétközi forduló lesz a harmadosztályban, így elsősorban azok lépnek pályára Debrecenben, akik nem vagy csak kevesebbet játszottak Barcikán.

 

A szombati kupameccs 16 órakor kezdődik a DEAC sporttelepén."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC