nb1.hu

Tiszafüred: a Parmánál is nevelkedő játékos érkezett

Két igazolást is bejelentettek.

 

A Keleti csoport 8. helyén álló Tiszafüred Pataki Zsolt és Oláh Norbert érkezését is bejelentette. Íme:

 

"Amint az az összeállításból is kiderült, a Karcag elleni szombati felkészülési mérkőzésen két próbajátékos is pályára lépett csapatunkban.

 

Mindketten olyan teljesítményt nyújtottak és az edzéseken is olyan a hozzáállásuk, hogy jeleztük átigazolási szándékunkat feléjük – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás. – A belső védő Pataki Zsolt és a középpályás Oláh Norbert is elfogadta ajánlatunkat, a tavaszi idényben mindketten csapatunkat erősítik.

 

A 27 éves Pataki Zsolt Debrecenben nevelkedett, 2011-től pedig az olasz Parma utánpótlásában pallérozódott. Hazatérte után a Békéscsaba színeiben bemutatkozott az NB II-ben, majd a Balmazújváros gárdájával is a másodosztályban szerepelt. Legutóbb az akkor még NB III-as Sajóbábony együttesét erősítette. Most szabadon igazolható játékosként érkezett klubunkhoz.

 

A 24 éves Oláh Norbert szintén Debrecenben kezdte karrierjét, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, majd a Karcag érintésével érkezett Tiszafüredre. Az őszi idényben 17 bajnoki meccsen négy gólt szerzett a kunsági alakulat színeiben az NB III-ban.

 

Pataki Zsoltnak és Oláh Norbertnek sok sikert kívánunk tiszafüredi szereplésükhöz!"

 

A Tiszafüred február 12-én a BKV Előre ellen folytatja a bajnokságot. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC