nb1.hu

Komoly átalakulás volt a csapatnál.

A Tiszafüred közleménye:
 
"Február 14-én éjfélkor lejárt a téli átigazolási időszak, így aki mostanáig nem adta be a klubcseréhez szükséges papírokat, az hoppon maradt …
 
Csapatunknak az utolsó napokban két új játékossal, illetve klubjaikkal is sikerült megállapodni. Így eldőlt, hogy a felkészülés nagy részét Tiszafüreden töltő szélső, az Erdélyből érkezett Papp Norbert – szombaton gólt is szerzett a DVSC II elleni edzőmeccsen – klubunkban folytatja pályafutását.
 
A Szolnoki MÁV-nál nevelkedett, az őszi idényben négy alkalommal csereként az NB II-ben is pályára lépett, 19 esztendős támadó középpályás, Iván Milán a tavaszt kölcsönben klubunknál tölti. A hét végi felkészülési meccsen már be is mutatkozott csapatunkban, ő szerezte ötödik gólunkat a kis-Loki ellen.
 
A téli szünetben így nyolc új játékos érkezett csapatunkhoz – a kapus Fülöp Gergő (Derecske), a védő Balogh Krisztián (DEAC) és Fehér Zsolt (Békéscsaba), a középpályás Jakab Róbert (Székelyudvarhely) és Iván Milán (Szolnoki MÁV, valamint a támadó Bíró Péter (DEAC), Papp Norbert (Marosvásárhely, Csíkszereda) és Urbin Péter (DEAC).
 
Ugyanakkor távozott Kalmár Ferenc (Tiszakécske), Gajda Márkó (Monor), Csikós Lajos (Törökszentmiklós), Szántó Gergő (Taksony), Haász Tamás (Kecel) és Szanku Kristóf (Jászfényszaru)."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC