Távozók Makón, változás a ceglédi stábban, megvan Remili első gólja - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Távozók Makón, változás a ceglédi stábban, megvan Remili első gólja

Nagy Benjámin - 2022. July 10. Sunday 20:38
Nem akármilyen meccset nyert meg a DEAC.
Kép forrása: Facebook/Makó FC

 

MAKÓ

 

"Meg szeretnénk köszönni távozó játékosainknak, hogy segítették a makói labdarúgást hosszabb vagy rövidebb ideig magasabbra jutni! Köszönjük

 

Garamvölgyi Csaba - Csabi hat szezon után döntött úgy, hogy más úton folytatja tovább. Szinte már makóinak tekintik a szurkolók, így különösen sajnáljuk távozását. Sok sikert kívánunk az élet minden területén!

Rózsahegyi Dominik - Dodi tavaly érkezett, ám sérülései miatt csak 17 mérkőzésen tudott pályára lépni. Aa még mindig csak 24 éves technikás középpályásról még biztosan fogunk hallani. Sok sikert kívánunk neki is!

Vas Károly - A földeáki játékos, a falu csapatából került makóra és az utóbbi években szépen fejlődött. A 20/21-es szezonban 23 gólt lőtt a megye 2-ben és 28-at az U19-ben, míg tavaly a megye I-ben is 21 gólt szerzett. Most kipróbálja magát máshol is és nagyon reméljük, hogy egy jó szezon után ismét itthon köszönthetjük majd.

Tamaskó Ádám - Tama vezéregyéniség, aki talán a csoportunk legjobb játékosa volt posztján. Rengeteg gólpasszt és gólt is köszönhetünk neki. Úgy döntött, hogy az ESMTK-nál próbál szerencsét, hátha onnan könnyebben vezet az út az áhított NB2-be. Ehhez sok sikert és kitartást kívánunk neki és köszönünk mindent!

Dóra Donát - Donát 20 éves kora ellenére az elmúlt két szezonban is az NB3-ban tudott meghatározó ember lenni, ugyani 70 mérkőzésen lépett pályára. Nálunk is alapembere volt Siha mesternek, ám az MTK (ahol már 4 évet játszott) hívására nem tudott nemet mondani. Mi ezt abszolút megértettük és támogattuk a döntésében. Sok sikert kívánunk és biztosak vagyunk benne, hogy magasabb osztályban is hallunk majd róla!

Horváth Előd - Előd a 20/21-es idényben első felnőtt bajnokságában 13 gólig jutott, így nagy várakozással indultunk el közösen az NB3-ban. Sajnos egy makacs sérülés miatt nagyon kevés lehetőséghez jutott. Egyelőre még nem döntötte el milyen úton halad tovább, de mi sok sikert kívánunk bárhogy is dönt. Mivel még csak 20 éves, előtte a jövő.

Magyar György - Gyuritól már külön posztban búcsúztunk. Ő egy igazi makói legenda, akinek nagyon sok sikert kívánunk az edzői karrierjében is. Bármikor szívesen látjuk a nézőtéren és az öltözőben is.

Major Ernő - Ernő a Viditől érkezett hozzánk 29 mérkőzésen lépett pályára. Hátráltatták sérülések emiatt hullámzó volt a teljesítménye. A bajnokság vége felé ismét kezdte megmutatni tudását, de úgy döntött, hogy a Kecskemét II.-ben folytatja tovább.

Köteles Attila - "Tutaj" a harmadik számú kapusunk volt az elmúlt szezon során, illetve a második csapatnál védett rendszeresen. Információink szerint ő Szarvason folytatja tovább, amihez szintén sok sikert kívánunk!

 

Érdekesség, hogy Tama, Donát és Ernő csapata is a Közép csoportba került, így hamarosan viszontláthatjuk őket, immáron ellenfélként.

 

KÖSZÖNJÜK, SRÁCOK!"

 

CEGLÉD

 

"Széchenyi Márton lett szakosztályunk utánpótlás szakmai vezetője!

 

A fiatal szakembert nem kell bemutatni a Zsengellér Gyula Sportcentrum környékén senkinek, hiszen a Ceglédi VSE utánpótlásában kezdett futballozni és edzői pályafutását is itt kezdte meg.

 

Marci UEFA A-licenszes edzőként több helyen szerzett már tapasztalatot. Elképzeléseit a Ceglédi VSE körzetközpont szakmai vezetőjeként a térség grasroots klubjaival együttműködésben tudja megvalósítani."

 

JÁSZBERÉNY-TISZAÚJVÁROS - A JÁSZBERÉNY JELENTÉSE:

 

"Jászberényi FC-Tiszaújváros 1-2 (1-1)

 

Jászberény, 100 néző, vezette: Pikó Attila

 

JFC: Menczeles – László, Palcsó, Sárossy, Nagy Sz. – Tolnai, Kovács B., Szőllősi, Fejes – Remili, Varga L.
A II. félidőben pályára lépett: Donkó, Uram, Izsold, Benedek, Kis V., Borics, Kurunczi, Mázsás. Edző: Német Gyula.
 

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy P., Pelles, Lörincz, Kundrák, Tóth B., Tóth S., Vitelki, Bocsi, Nagy D., Kiss B. 
A II. félidőben pályára lépett: Galambvár, Lehóczki, Páll, Erős, Molnár D., Sebestyén, Bussy, Gávai. Edző: Vitelki Zoltán.

 

20. perc: Nagy Szabolcs átadásával Remili Mohamed lépett kid a védők közül, de mielőtt lőhetett volna, a tizenhatoson belül lerántották. A jogosan megítélt tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette, 1-0.

 

25. perc: Palcsó hazaadása rövidre sikerült, a közbelépő Kiss Bence pedig elgurította a labdát a tehetetlen Menczeles mellett, 1-1.

 

83. perc: Jobb oldali szabadrúgás után Erős a tizenhatoson belül belepörgetett a labdába, mely a hosszú sarokban kötött ki.

 

A szerdai találkozóval össze sem lehetett hasonlítani a mai kilencven percet. Az első félidőben kimondottan jó iramú meccset láthattak a nézők, csapatunk pedig biztató teljesítménnyel rukkolt ki. Gólunk mellett rúgtunk egy kapufát és több ziccert is kidolgoztunk. 

 

A mérkőzést, illetve a közös ebédet követően buszra száll csapatunk és Szarvas felé veszi az irányt, ahol egy hétig edzőtáborozik."

 

DEAC-SÉNYŐ - A DEAC JELENTÉSE:

 

"A Debreceni Egyetem alakulata hét gólt szerzett a második felkészülési mérkőzésén.

 

Az NB III rajtjára hangoló DEAC futballcsapata szombaton a Sényővel játszott edzőmeccset Pallagon. Sándor Tamás együttese az előző héten a kis Lokit 5-0-ra verte, míg ezúttal 7-4-re diadalmaskodott.

 

A mai találkozón korán megszereztük a vezetést, hiszen Szabó Levente már a nyolcadik percben beköszönt. Az első félidő derekán aztán Trencsényi Bence duplázta meg a fórunkat, majd gyors gólváltás jött, előbb Sándor Tamás, kicsit később pedig Schmidt Péter ünnepelhetett. A szünetig még egy találatot láthattunk, a 36. minutumban Szabó Levente élt a helyzetével.

 

A második játékrész elején Trencsényi kétszer is túljárt a sényői kapuvédő eszén, így már 6-1-re vezettünk. Ezt követően ellenfelünk kicsit felzárkózott, ugyanis Kapacina Kevin duplázott (egyik alkalommal egy tizenegyest lőtt be), valamint Orosz Máté is megvillant. A 7-4-es végeredményt a csereként beszálló Mido Alrubaye állította be. A 17 esztendős Midóról azt érdemes tudni, hogy az előző idényben az U19-es csapatunkban kapott bizonyítási lehetőséget.

 

– Az első hatvan percben nyújtott teljesítményünkkel elégedett vagyok, nagyon jó ritmusban futballoztunk. Annak nem igazán örülök, hogy a második félidőben három gólt is kaptunk. A meccs végén már főleg fiatalok és próbajátékosok voltak nálunk a pályán, de ez nem lehet mentség a gyengébb védekezésre. Akadtak azért nekik is jó megoldásaik, többször szép támadást vezettek. Nyilván örülünk a két győzelemnek, de messzemenő következtetéseket ezekből nem szabad levonni, ám a játékunk bizakodásra adhat okot. A jövő héttől már szerda-szombat ritmusban jönnek az edzőmeccsek – nyilatkozta Sándor Tamás vezetőedző.

 

Felkészülési mérkőzés
DEAC-Sényő 7-4 (4-1)
Gólszerzők: Szabó L. (8., 36.), Trencsényi (27., 52., 56.), Sándor T. (33.), Mido Alrubaye (72.), ill. Schmidt (34.), Kapacina (67., 77.), Orosz Máté (78.)
A DEAC összeállítása: Ratku – Soltész, Ujvárosi, Orosz – Lakatos, Kónya, Sándor, Rauf – Bereczki, Szabó L., Trencsényi.
Csereként pályára lépett: Tóth D., Bökönyi, Jankelic, Horváth T., Varga B., Mido Alrubaye, Karika, Béke, Papp F. Vezetőedző: Sándor Tamás."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!