nb1.hu

Távozó és érkező a III. Kerületnél, a Makó tehetsége az MTK-hoz igazolt

Több játékos is elköszönt a Tiszafüredtől.

A III. Kerület közleménye:
 
"Vankó Imre a III. kerületi TVE játékosa!
 
„Imre szerződtetése régóta terítéken volt nálunk. Ballábas szélső támadó és gólérzékeny, amit bizonyít a tavalyi NBII-es bajnokságban szerzett 7 gólja. Ha sikerül kiegyensúlyozottan hoznia a jó formáját, akkor komoly értéke lehet a keretnek. Sok sikert Imi óbudai kék-fehérben!” – nyilatkozta Szabó Bence.
 
Mindeközben távozik klubunktól szerződésének lejártával Horváth Olivér, aki a Budafoki MTE csapatánál folytatja. 
 
Hamarosan a keret további alakulásáról még több hírt adunk."
 
A Makó bejelentése:
 
"Egyik szemünk sír,a másik nevet,ugyanis Dóra Donát az MTK-nál folytatja tovább pályafutását. 
 
Mondhatni visszatér,ugyanis korábban négy évet a Sándor Károly Akadémián töltött. A felkészülést egyelőre az NB3-as csapattal kezdi meg, de reméljük,hogy majd az első csapatnál is számítanak rá a későbbiekben. 
 
Sok sikert kívánunk és biztosak vagyunk benne,hogy jó hírét viszi Makónak!"
 

A Tiszafüred híre:
 
"Tegnap este – a jelenleg még szabadságát töltő vezetőedző, Dorcsák Zoltán távollétében – Tóth Tibor irányításával megkezdte a felkészülést csapatunk a 2022-23-as harmadosztályú bajnokságra. A jó hangulatú gyakorlásról hiányzott a távozó Bódis Norbert, Barna Béla, Bojtos Tamás, valamint Illés Richárd és Mészáros Norbert. Ugyanakkor a minifutball-válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt Tajti Bence kapus szinte pihenő nélkül kezdte meg a nyári edzéseket.
 
Jó hír, hogy felépült súlyos sérüléséből Szövetes Krisztián (a tavalyi bajnoki nyitányon szenvedett keresztszalag-szakadást szenvedett), viszont Mácsai Laci kisebb betegség miatt felmentést kapott a hétfői gyakorlás alól – tudtuk meg Tóth Tibortól. – Szabó Viktor, Fehér Zsolt, Barna Viktor és Skulka Botond szerdán kapcsolódik be a ráhangoló munkába."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC