Távozik az éremesélyes egyik játékosa - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Távozik az éremesélyes egyik játékosa

NB3.hu - 2020. January 04. Saturday 12:40
Nem lesz nagy átalakulás a csapatnál.
Kép forrása: duol.hu
Az Iváncsa a negyedik helyről várhatja az NB III Közép csoportjának a folytatását. A csapat hátránya csupán egy pont a harmadik Monorral szemben, így a játékosok jó tavaszi szerepléssel érmet szerezhetnek. 
 
Domján Attila vezetőedző elmondta, a szezon előtt a 4-8. hely megszerzése volt a céljuk, ebből a szempontból nem érheti kritika az iváncsaiakat. A tréner szerint az is fontos volt, hogy nyáron a csapat fontos láncszemei nem távoztak.
 
"A csapat magja egyben maradt a nyár folyamán, az egyéniségeket, a vérbeli húzó­embereket sikerült itt tartanunk. Melléjük hoztunk olyan játékosokat, akik szakmai és emberi szempontból is beleillenek a koncepciónkba. Ki kell emelni Domonkos Bálintot, aki nagyon gyorsan vezér­egyéniséggé nőtte ki magát, de Dominique Vallejos is hamar beilleszkedett, de megemlíthetném Prokop Rotislavot is a kapuban. Nagymértékben a továbbiakban sem szeretnénk belenyúlni a keretbe, egyedül Pintér Bence az, aki több játéklehetőség reményében más együttest fog keresni a téli átigazolási időszak során, de már megvan a kiszemeltünk a pótlására" - nyilatkozta Domján a duol.hu-nak
 
Pintér Bence 495 percet töltött a pályán az ősszel. 
 
Az Iváncsa január 20-án kezdi meg a felkészülést. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - elképesztő péntek! - NB1.hu

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!