Távozik a volt utánpótlás-válogatott - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Távozik a volt utánpótlás-válogatott

Simon Zoltán - 2019. July 01. Monday 17:37
A Vasassal nyert aranyérmet is.
Íme, a Cegléd bejelentése:
 
"Preklet Csaba két és fél szezon után távozik Ceglédről.
 
"Csaba (aki 2014/15-ben a Vasassal megnyerte az NB II-es bajnokságot, korábban többszörös utánpótlás-válogatott volt - a szerk.) a 2016/2017-es szezon téli átigazolási időszakában érkezett Ceglédre, sok társával együtt, akikkel sikerült benntartani a csapatot a másodosztályban, egy igazán izgalmas szezon végén.
 
Preki utána maradt Cegléden és meghatározó játékosa, majd második számú csapatkapitánya lett a csapatnak. Összesen 89 találkozón lépett pályára, minden alkalommal a kezdő tizenegy tagjaként. A két és fél szezon alatt két gólt szerzett és 30 sárga, illetve 1 piros lapos figyelmeztetést kapott.
 
Az elmúlt évek meghatározó ceglédi játékosa június 30-án lejárt szerződését nem hosszabbította meg, így biztosan távozik a csapattól, hogy hova azt még nem tudjuk. Bárhol is folytatja sok sikert kívánunk további pályafutásához a 28 éves játékosnak. 
 
Az alábbiakban Prekelt Csaba üzenetét tolmácsoljuk:
 
"Köszönök mindent a ceglédi szurkolóknak, a vezetőségnek, játékostársaimnak és a klub minden alkalmazottjának. Tartalmas időszakot töltöttem Cegléden, büszke vagyok az elért 9. helyezésünkre, ami a klub történetének legjobb eredménye az egycsoportos NB II-ben. Sok sikert kívánok a továbbiakban a klubnak és remélem találkozunk még újra a másodosztályban!"
 
Mi is köszönünk mindent Preki!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!