Tavasszal ugyanannyit - rangadó Szegeden - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tavasszal ugyanannyit - rangadó Szegeden

Simon Zoltán - 2019. April 26. Friday 12:49
De csak az egyik harcol a dobogóért.
A SZEOL a dobogó harmadik fokáról, a KTE a 11. helyről várja a vasárnapi rangadót, de tavasszal ugyanannyi pontot gyűjtött a két csapat. Ennek megfelelően azonos erők csatáját várják a vezetőedzők, főleg a küzdelem dominálhat - jelezte a Kecskemét honlapja.
 
Siha Zsolt (SZEOL): „Mindenképpen kiélezett mérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert szomszédvárak rangadója lesz két megyeszékhely közt. A két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a tavaszi szezonban, de egyébként is azt gondolom, hogy közel azonos játékerőt képviselnek a felek. Küzdelmes és hajtós derbire számítok, melyen nem a látványos játék fog dominálni, mert nálunk az nem dominálhat. Véleményem szerint egy gól fog dönteni.”
 
Szabó Tibor (KTE): „Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, egy jó csapat otthonába látogatunk. A SZEOL-nak feljutási álmai és céljai is vannak, szerintem ez az utolsó szalmaszál számukra, amit meg tudnak ragadni. Ennek tükrében egy kemény és küzdelmes mérkőzésre számítok, mely teljesen más lesz, mint a tavalyi. Remélem, hogy fel tudjuk venni a versenyt, illetve megtaláljuk azokat a pontokat, melyekkel magunk javára tudjuk fordítani a meccset.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!