Tatabánya-III. Kerület: düh, szomorúság és önkritika - Aczél Zoltán értékelése - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tatabánya-III. Kerület: düh, szomorúság és önkritika - Aczél Zoltán értékelése

NB3.hu - 2022. October 23. Sunday 19:01
Nem volt felesleges a cirkuszolás.
Kép forrása: tve1887.hu
Az NB III Nyugati csoportjában a III. Kerület a Tatabánya otthonában vizitált szombaton. A hazaiak az 51. percben Kocsis Gergő góljával már 2-0-ra vezettek, nem sokkal később ugyan Barczi Dávid szépített, de újabb találatot a tatabányaiak szereztek, így az óbudaiak 3-1-es vereségbe futottak bele.
 
A sikernek köszönhetően a Tatabánya vezeti a tabellát, a III. Kerület pedig az ötödik helyen áll. Érdekesség, hogy Aczél Zoltán csapata ebben a szezonban már négyszer kapott ki. A tréner így értékelt a hétvégi meccs után:
 
"Először is mérhetetlenül szomorú vagyok meg dühös is. Ezt a vereséget felvállalom. Öt hete kőkeményen dolgozott a társaság, kialakult egy remek kohézió az öltözőn belül, az edzéseken jól dolgoztak, jó volt a hangulat, ezekre joggal lehetett támaszkodni, tehát semmi jel nem mutatott arra akár még ezen a héten sem, hogy valaki kiengedett volna, valaki nem úgy dolgozott volna, ahogy az elvárható lenne. Leszögezem azt is, hogy ma nem is éreztem problémát mentálisan, ami számomra mindig sarkalatos volt. Amiért az elején még nagyon sokat cirkuszoltam és nagyon sokat veszekedtem, hogy a csapat mentálisan nehezen állt bele ezekbe a meccsekbe, ebbe az osztályba, az már a múlt. Nem volt ezzel most probléma, ugyanakkor amit az első félidőben láttunk, az a mi csapatunktól nagyon kevés és lehet, hogy itt van az én saram, hogy egy picit jobban meg kellett volna lökdösni a társaságot, kicsit jobban motiválni, de én nyugodt voltam, hiszen a csapat jól dolgozott a héten, felkészültünk az ellenfélből, tudtuk, hogy mik az erősségei, a gyengéi és igazából megoldhatatlan problémát nem is okozott nekünk az első félidőben" - mondta a tve1887.hu-nak Aczél Zoltán.
 
A III. Kerület a következő fordulóban a Balatonfüredet látja vendégül, míg a Tatabánya a Puskás Akadémiával csap össze Felcsúton. 
 
NB III Nyugati csoport 14. forduló
Tatabányai SC-III. Kerületi TVE 3-1 (1-0)
gólszerző: Szegleti (37.), Kocsis (51.), Árvai (67.), ill. Barczi (57.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!