Tatabánya: edzőváltás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tatabánya: edzőváltás

Juhász Gergely - 2022. May 16. Monday 18:42
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Tatabánya/Facebook
ÍME, A TATABÁNYA HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,BIZTONSÁGBAN VAN A TATABÁNYAI LABDARÚGÁS
 
A napokban vált nyilvánossá, hogy cégünk, a TSC Labdarúgó Kft. nem hosszabbít szerződést az NB III-ban szereplő labdarúgó csapatunk vezetőedzőjével, Bekő Balázzsal. A hírt a cég vezetése személyesen közölte a nagyra becsült vezetőedzővel, aki az elmúlt három esztendőben sikeresen szerepelt a csapattal, és 2021-ben az ötödik helyig vezette a Bányászt az NB III-ban. Idén is hasonlóan szép eredményre van kilátás, ugyanakkor a cég vezetése úgy döntött, nem hosszabbítjuk meg Bekő Balázs 2022. június 30-án lejáró szerződését. 
 
A trénerrel május 13-án közöltük a döntést, annak érdekében, hogy a következő időszakban mind neki, mind a csapatunknak legyen elegendő ideje más megoldást találni. 
 
Nem titok, hogy a TSC Labdarúgó Kft. a közelmúltban elkészített eredménykimutatás alapján a 2021-es évet jelentős veszteséggel zárta, ezért a cégnek költséghatékonyabb megoldásokat kell találnia, ugyanakkor természetesen azért is dolgozunk, hogy a labdarúgócsapat költségvetését és lehetőségeit növelni lehessen. 
 
Tulajdonosunk, a Tatabányai SC segítő kezet nyújtott, így jelenleg a cégnek nincsenek anyagi gondjai. A tatabányai labdarúgás biztonságban van, de a jövőt óvatosabban és reálisabban kell terveznünk.
 
Fontos feladat, hogy a leendő vezetőedzővel a következő szezonban is eredményesen szereplő csapatot alkosson a TSC együttese. 
 
Hajrá, Bányász!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!