Tállya: nem vágynak több 29-0-ra - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tállya: nem vágynak több 29-0-ra

Vállaji Márk - 2020. January 15. Wednesday 11:57
8 új játékossal vágtak neki az idénynek.
Kép forrása: borsod24.com
 
Az előző évadban kieső helyen végzett a Tállya KSE gárdája, de több csapat sem vállalta az NB III-ban való szereplést, így a hegyaljaiak megőrizték harmadosztályú tagságukat, és most, féltávnál a 12. pozíciót foglalják el a tabellán.
 
A középmezőny annak függvényében bravúr az együttestől, mint ahogy Uray Attila, a Tállya KSE vezetőedzője is fogalmaz a boon.hu-n, hogy az NB III körüli bizonytalanság miatt, nehéz volt igazolni és kialakítani a játékoskeretet. A csapathoz végül 8 új játékos is érkezett és a fiatalítást tűzték ki célul a gárdánál:
 
"Úgy éreztük, hogy megújulásra szorul a csapat, korban paraméterben egyaránt. Fiatalítani akartunk, hogy még inkább motivált játékosaink legyenek, gyorsabbak, magasabbak, amik által eredményesebbek lehetünk. Az előző évadot befejező együttesünknek sajnos már nem volt jövője, lépni kellett, hogy legközelebb ne legyen olyan problémánk, mint a nyáron, hogy ezúttal gond nélkül hosszabbítsuk meg az NB III-as tagságot."
 
Ezen célok elérésében nagy előny, hogy végre már otthon készülhetnek és a felújított pályájukon játszhatnak a tállyai labdarúgók.
 
"Másabb és pihentetőbb így készülni, nem kell utazni, csak kisétálni az edzésekre, ráadásul a klub is megspórolja azt a pénzt, amit korábban pályabérlésre költöttünk Mucsonyban, Ibrányban."
 
A vezetőedző a nagy visszhangot kiváltó, Ózdi Kohász elleni 29-0-s győzelemre is kitért:
 
"Mi sem vágytunk rá, hogy így kerüljünk be a sajtóba – nyilatkozta Uray Attila. – A mérkőzés előtt azt kértem a csapattól, hogy őszintén futballozzon, tisztelje a labdarúgást, az ellenfelet, még így is több gól maradt bennünk. Nem csak a Kohásznak, nekünk is kellemetlen és rossz volt az a délután, jobban örültünk volna, ha egy erős Ózdot verünk meg itthon, és maradnak továbbra is a bajnokságban."
 
A bajnokságban, amire a Tállya január 23-án kezdi a felkészülést, a tavaszi szezont pedig március 8-án a Sényő ellen indítják Uray Attila tanítványai.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!