Tállya-ESMTK: Unicumozás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Tállya-ESMTK: Unicumozás

Simon Zoltán - 2018. November 30. Friday 17:37
Szívből írt, zseniális szurkolói beszámoló.
Fontos győzelmet aratott a Tállya vendégeként az ESMTK (1-0-ra győztek az erzsébetiek), mert így úgy vonulhat a gárda téli pihenőre, hogy csak két pont a lemaradása az éllovas Szolnok mögött. 
 
A mérkőzésen és utána viszont fergeteges volt a hangulat, ahogyan ez a szívből jövő, szurkolói beszámolóból is kiderült.
 
„A mai nap margójára, avagy a hab a tortán
 

Ma egy fergeteges napon vagyunk túl! 
Reggel nagy izgalomban elindultunk 7-en Ibrányba! Izgultunk és reméltük, hogy a fiúk nem gondolják, hogy megyünk! Hát szerintem nem tudták! Nagyon meglepődtek, amikor hangos szurkolással megérkeztünk! Puskás Gabi volt a hangadó! A meccs jó volt! Nem is volt vitás, hogy melyik csapat volt a jobb! Igaz, lassan jött a győztes gólunk, de mi tudtuk, hogy meglesz! A meccs végén őrület kerekedett. Együtt örültünk a fiúkkal. A Tállya szurkolóinak vittünk egy kis ajándékot és jókat fotózkodtunk együtt! Hazafelé pedig megleptük a fiainkat az autópálya Geleji parkolójában! Na, ott is volt ereszd el a hajamat! A fiúk vevők voltak erre is és velünk együtt örültek! Volt sok fotózkodás, puszi és pacsi! Köszönjük ezt a csodás napot és az egész idény örömeit, amit szereztetek nekünk srácok! Köszönöm még Csabinak, aki ezt a hosszú utat levezette és Puskás Gabinak, aki szervezésben részt vett!
 
Puszi mindenkinek! Jövőre találkozunk!
 
Lejegyezte: Flack Marcsi”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!