nb1.hu

Szurkolói botrány miatt nem lehetnek nézők a listavezető ellen

Első hazai meccsükre készülnek.

Íme, a pécsiek jelentése:
 
"Szezonbeli első hazai bajnokijára készül a PMFC, amely szombat délután – az előző idényzárón történt szurkolói rendbontás miatt kiszabott büntetésként – zárt kapus meccsen látja vendégül a tavaly még az NB II-ben szereplő Szeged-Grosics Akadémia gárdáját.
 
Ha a győzelem nem is sikerült, a körülményekhez képest nem lehetett panasz az NB III Közép-csoportjának 2018/2019-es PMFC-s nyitómérkőzésére, hiszen Sárai György vezette labdarúgócsapatunk nagy csatában szenvedett 1-0-s vereséget a Dunaújváros vendégeként a múlt hévégi bajnoki nyitányon. A végsőkig harcos mentalitású pécsiek közel álltak a jó eredmény éléréséhez, de az idény első pontszerzése, valamint gólja még várat magára.
 

A piros-feketék a bajnokság soron következő 2. fordulójában ismét bizonyíthatnak, vagy éppen javíthatnak, hiszen fiatal együttesünk augusztus 11-én, szombaton 17:00-tól először lép pályára itthon. Mint arról már írtunk, egy korábbi – “szurkolói” rendbontásért kirótt – büntetés miatt a PMFC e mérkőzést zárt kapuk mögött, azaz hazai és vendég nézők beengedése nélkül rendezheti csak meg.
 
Ellenfelünk mindazonáltal az előző szezont még az NB II-ben töltő Szeged-Grocsis Akadémia alakulata lesz. A hazai mérkőzéseit Gyulán játszó csapat a harmadosztályú pontvadászat nyitányán 4-1-es sikert aratott a Makó ellen. Popovits Ladislau Pavel gárdája így aztán egy kör után éllovasként utazhat Mecsekaljára. A házigazdák számára remek erőpróba lesz a szombati találkozó."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC