Szolnok: edzőváltás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Szolnok: edzőváltás

Nagy Benjámin - 2022. October 20. Thursday 19:50
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: szolnokimavfc.hu

 

Edzőt váltott az előző szezonban még az NB II-ben szereplő, majd onnan kieső, idén pedig az NB III Közép csoportjában mindössze a 16. helyen álló Szolnok csapata. Íme, a klub közleménye: 

 

"A hétvégi, Dabas elleni bajnoki találkozóra már új vezetőedzővel készül csapatunk. Bár a szezont jól kezdtük – a Makó kizárása miatt – az első két mérkőzésünket megnyertük, azonban augusztus 14-e óta nem sikerült pontot szereznünk.

 

A tegnapi napon személyi változás történt a vezetőedzői poszton, Romanek Jánost Horváth Csaba váltotta. Az 53 éves szakember a Szolnoki MÁV MTE-ben kezdte pályafutását, rövidebb kitérőkkel 2000-ig játszott csapatunkban, majd 2010-ben már edzőként tér vissza, az akkor alakult Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-be, ahol a 2011-2012-es bajnoki év kivételével – amikor is az NB III.-ban szereplő tartalékcsapatunk vezetőedzője volt – több mint tíz évet dolgozott. Tavaly decemberben Romanek János pályaedzőjeként tért vissza a felnőtt futballhoz. Idén nyártól az U17-es csapat edzője volt, tegnap délutántól pedig irányításával igyekszünk minél jobb eredményt elérni a bajnokság hátralévő mérkőzésein."

 

A Szolnok szombaton a Dabas vendégeként lép pályára.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!