nb1.hu

Szokásos eredmény az Andráshida ellen

Tatabánya – Szerintük a vendégek építkeznek szisztematikusan.

A tatabányaiak tudósítását változtatás nélkül közöljük.

 

Tatabánya-Andráshida 1-1

 

„Harmadszor is döntetlent játszott csapatunk az Andráshidával. A tavalyi szezonban a légiósokkal kiálló csapatunk is kétszer remizett a zalai csapattal, hazai pályán 3-3, idegenben 0-0 lett az eredmény. Azóta nagyot fordult a világ csapatunkkal, miközben a vendégeknél folytatódott a szisztematikus építkezés.

 

Jól kezdtük a találkozót, az első félidőben a mi akaratunk érvényesült a pályán, több veszélyes támadást vezettünk, főleg a Katona Károly és Velkey Ambrus által alkotott bal oldal volt aktív. Meg is szereztük a vezetést, Huszárik Zsolt egy szabadrúgást tekert a rövid oldalába a kapunak.

 

A második játékrészre változott a meccs képe, mezőnyben kiegyenlítettebb lett a találkozó, a vendégek is feljebb jöttek. Ezzel együtt mezőnyjáték folyt a pályán a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Egy szólót követően büntetőhöz jutott az Andráshida, amit értékesített is, egalizálva az eredményt. Csapatunk próbált újítani, a csereként beálló Máté Ákosnak több jó elfutása is volt a jobb oldalon, de gólt már nem sikerült szerezni, sőt a végén Szatmári Zoltán bravúrja kellett a döntetlenhez.

 

 

 

Csapatunk mindent kiadott magából, az első félidőben kimondottan ötletesen, jól játszottunk. Folytatás szerdán 19:00-kor a Dorog elleni MK mérkőzésen, majd jövő héten szombaton 16:00-kor a Csorna ellen, mindkét esetben hazai pályán.”

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC