nb1.hu

Szlovéniában kapott ki a Rákóczi

Lendva – A lendvai Nafta erősebbnek bizonyult.

Útban a horvátországi edzőtábor felé, Lendván játszotta ötödik felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi. A szlovén harmadik vonalban szereplő házigazdák egy szöglet után szerzett góllal nyerték meg a találkozót.
 
 
A Kaposvárnál azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik pénteken a Gyirmót ellen kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak. A találkozó nagy részében többet birtokolta a labdát a Rákóczi, taktikusabban futballoztak ellenfelüknél, de nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A lendvaiak előtt a mérkőzés hajrájában adódtak lehetőségek. Borsi Bence több alkalommal is bravúrral védett, azonban egy szöglet után Vinko megszerezte a győzelmet jelentő gólt a hazaiaknak.
 
 
„Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk a felkészült Lendva ellen” – mondta Artner Tamás, a kaposváriak vezetőedzője. „Maximálisan elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, a játékon van még mit csiszolni, de ebben az összeállításban is jó mérkőzést tudtunk játszani.”
 
 
 
 
NK Nafta Lendava – Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)
Lendva, műfüves pálya. V.: Kovacsev
Rákóczi FC: Borsi – Márton, Vadas, Szabó A. – Hampuk (Vajda R., a szünetben), Pintér A., Godzsajev (Zsivoczky, a szünetben), Müllerlei – Kertész (Fonyódi, a szünetben), Hujber (Mayer, a szünetben), Ivancsics. Vezetőedző: Artner Tamás
Gólszerző: Vinko (75.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC