nb1.hu

Szerb intézte el a Fradit

Mórahalom - Vajdaságból is sokan voltak bíztatni a zöld-fehéreket

Az ősszel Popov, Adamcsek (2) és Nyéki góljaival 4-0-ra nyert a Fradi fakó a Mórahalom ellen, a homokháti település csapata azonban a vajdasági Dalibor Crkvenjakov mesterhármasával ezúttal visszavágott Lipcsei Péter csapatának. A szurkolók egy rész nem felhőtlenül örült ennek, a Vajdaságból ugyanis többen érkeztek a találkozóra, hogy megnézzék kedvenc zöld-fehéreik tartalékcsapatát.

 

Gyakorlatilag az első lehetőségéből, szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a Fradi, miután egy jobb oldali akciót követő beadást Novák Zsombor továbbított Halász Krisztián kapujába.

 

Azonban remekül reagált a kapott gólra a Mórahalom, amely szűk fél óra alatt háromszor is betalált: Dalibor Crkvenjakov egy perccel a zöld-fehérek gólja után egalizált, majd Magyar György, és ismét – a meccs után már 17 góllal a mesterlövések listáján élen álló – támadó volt eredményes, így megnyugtató előnnyel vonulhatott szünetre a Mórahalom számolt be róla a www.szegedma.hu.

 

Beszámoló a 20. forduló vasárnapi meccseiről – NB3.hu

A fordulás után a Fradi volt aktívabb, a mórahalmiak játéka visszaesett, ezt, valamint a Busa Bence ápolása miatti átmeneti emberhátrányt kihasználva pedig megfelezte hátrányát Lipcsei Péter együttese – a Mórahalom győzelme azonban nem forgott kockán, miután Crkvenjakov húsz perccel a vége előtt ismét betalált, ezzel mesterhármasig jutott.

 

A négy lőtt gól mellett dicsérhető a hazaiak támadójátéka, akik akár többször is betalálhattak volna a Fradi kapujába.

 

Itt a baj: öt fővel utazott Győrbe a Tatabánya – NB3.hu

Magyar György vezetőedző szerint volt egy kis zavar a játékukban a szünet után, amikor kiengedték a kezükből az irányítást, de ekkor is jól reagáltak a kapott gólra. Úgy véli, attól függetlenül, hogy furcsa hírek vannak a Fradi kettőről, ügyes fiatalok játszottak, és ez nem von le semmit a győzelmük értékéből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC