nb1.hu

Szép nézőszám, 18 éves debütáló – Bognár István sem tudott segíteni – REAKCIÓ

Remekelt a bajnokesélyes.

Az igazolásokat figyelembe véve nem véletlenül tartják a Kecskemétet az egyik bajnokesélyesnek az NB III Közép csoportjában. A lila-fehérek a nyitányon 1-0-s vereséget szenvedtek a Fradi második csapata ellen, ám azóta összekapta magát Gombos Zsolt legénysége. A KTE a második fordulóban a Budapest Honvéd II-t 4-1-re győzte le, míg a szerdán a Paks II-t 3-0-ra verte. 
 
A legutóbbi győzelem abból a szempontból is érdekes, hogy a kecskemétiek kapuját a 18 éves Berta Csaba őrizte. Berta Lékai Soma és Mészáros Dávid sérülése miatt kapott esélyt a bizonyításra. A hálóőr kapott gól nélkül zárta a bajnokit, amelyet a KTE 3-0-ra nyert meg. A hazaiak már a 9. percben megszerezték a vezetést Ludasi passzát Tóth váltotta gólra. A második félidőben Puskás beadására robbant be Tóth. A végeredményt végül egy szögletet követően Vágó állította be. A kecskeméti weboldal kiemelte, hogy ezúttal is szép nézőszámot lehetett feljegyezni a Széktói Stadionban.
 
 
 
Érdekesség, hogy a Paksban akadtak NB I-es rutinnal rendelkező játékosok is: Bognár például csereként lépett pályára, Csősz pedig végigjátszotta a találkozót.
 
Gombos Zsolt a lefújás után többek között a masszőr szerepét is kiemelte.
 
"Négy nap alatt két meccset játszottunk, ez azért elég húzós. Korábban mondtam, hogy a játékosok nem egyforma állapotban vannak még, kell ehhez még idő, ha ezt veszem alapul, akkor kifejezetten jól teljesítettünk. Nagyon szeretek kapott gól nélküli meccseket játszani, ennek értékét most növeli az, hogy egy fiatal kapus debütált a mai napon. Voltak periódusok, amikor én is kicsit türelmetlen voltam, mert lassú volt a játék, de ez is azért van, mert emberek vagyunk, nem robotok. A paksi fiatalok ügyesek voltak, a második félidő elején éreztem egy nyomást rajtunk, benne volt egy paksi gól a meccsben, de a lehető legjobbkor mi találtunk be. Voltak szép akcióink, szereztünk pontrúgás gólt, ma ennyi elég volt. Két napunk volt regenerálni, frissíteni, ez a stáb munkáját dicséri, Hubi masszőrként nagy munkát tett bele abba, hogy rendben legyen a csapat, szerencsére ma sérülés sem történt. Persze a játékosokat is idevenném, mert ehhez az ő profi szemléletük is kell" – fogalmazott a tréner. 
 
EMLÉKEZTETŐ:
 
KTE HUFBAU – Paksi FC II. 3-0 (1-0)
NB III. közép csoport, 3. forduló, 600 néző
KTE: Berta – Puskás, Vágó, Kis, Grünvald – Ludasi, Károly (Asztalos 65.), Jakab – Tóth (Edmilson 88.), Szalai J., Pantelisz (Lukács 65.).
Paks: Borsos – Szekszárdi, Vas (Bognár 70.), Szendrei (Prantner 82.), Grajzel, Debreceni, Sipos, Csősz, Kovács L. (Tamás 46.), Delea, Süvöltös.
Gól: Tóth (9., 54.), Vágó (63.)
Sárga lap: Kis ill. Debreceni

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC