nb1.hu

Szenzációt értékelt az ezüstéremért küzdő edzője – reakciók

Nem NB III-as szintet nyújtottak.

 

Mint arról már beszámoltunk, az NB III Közép csoportjában az ezüstéremért harcoló Balassagyarmat 2-0-ra legyőzte az ESMTK-t hétvégén, így három fordulóval a vége előtt lépéselőnyben van a Dunaújvárossal szemben a második helyért.

 

A meccs után a két csapat vezetőedzője így értékelt a bse1902.hu beszámolója szerint:

 

Nagy Tibor (Balassagyarmat): – Ezt nagyon jó értékelni! Úgy gondolom, az első perctől kezdve szenzációs focit játszottak a fiúk. Szerintem nem is NB III-as futball volt, amit nyújtottak. Nem tudok egy rossz szót sem szólni senkire. Egy dolog van, be kell rúgni még több helyzetet. Tehát nagyon sok lehetőséget dolgoztunk ki, lehetett látni, ahogy felépítettek a támadásokat a játékosokat, bementek a lyukakba, észre vették a beindulókat. Nekem ez szenzációs mérkőzés volt, nagyon jól játszottak a srácok, gratulálok nekik!

Turi Zoltán (ESMTK): – Teljesen megérdemelt hazai győzelem született. Sajnos a mai napon eléggé gyengén játszottunk és asszisztáltunk az egész mérkőzésen. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!

 

NB III Közép-csoport, 35. forduló:

Balassagyarmati VSE-ESMTK 2-0 (1-0)

 

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 200 néző. Vezette: Jakab Á. (Volentics E. J., Kovács T.)

Balassagyarmati VSE: Iváncsics – Király Á., Benkő-Bíró, Koszó, Majzik – Gergely P., Ferkel, Nagy T. (Jele, 89.)- Nyilas E. (Király O., 72.), Csiki (Lami, 77.), Kovács D. Vezetőedző: Nagy Tibor.

ESMTK: Jeszenszky – Molnár, Túri D., Száhl, Tóbiás – Slezák, Soós (Dankó, 64.) – Papp (Gábor L., 46.), Horváth L. (Horváth R., 69.), Molnár (Lázár B., 76.) – Lucz. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Sárga lap: Papp, Slezák, Gábor L.

Piros lap: Száhl (85., ESMTK)

 

Gól: Kovács D. (11.), Koszó (64.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC