nb1.hu

Szekszárdi tervek 2019-re

Nincsenek egyszerű helyzetben.

A tizenegyedik helyről várja a tavaszi folytatást a Szekszárdi UFC, amelynek keretében nem lesznek nagy változások a télen. A keretről Kvanduk János edző elmondta, fiatal és fejlődőképes. Egyelőre még hiányzik a rutin, és talán az a néhány egyéniség, akivel a nehéz helyzeteket – akár adott mérkőzésen belül is – jól tudnák kezelni. Gyengébb játék esetén is meglennének a villanások, melyekkel javukra fordíthatnák a meccsek eredményét – jelezte a teol.hu.
 
A szakvezető kiemelte, nincsenek egyszerű helyzetben, hiszen volt egy elképzelésük, egy jövőképük, ezzel szemben ott vannak az egyre romló körülmények, melyekkel minden edzésen és hazai mérkőzésen szembesülnek. Hozzátette: valószínűleg nem mérték fel jól a lehetőségeiket. De elkötelezettek a szekszárdi labdarúgás iránt, és bíznak benne, hogy a tehetség és a szenvedély, amellyel a játékot szeretik és űzik eredményesebb időszakot hoz számukra.
 
A Szekszárd a téli felkészülést 2019. január 7-én kezdi, kilenc edzőmérkőzést kötöttek le. A játékoskeretben nem terveznek nagy változtatásokat. Két-három focista teljesítménye nem érte el azt a szintet, amelyet vártak tőlük, velük a vezetés átbeszéli a lehetőségeket. Egy támadót mindenképpen szeretnének igazolni, az esetleges érkezővel szemben már most nagyok az elvárások. Nem biztos, hogy találnak olyan labdarúgót, aki ezeknek megfelel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC