nb1.hu

Szekszárd: döntöttek az elnökről

Hivatalos bejelentés.

Íme, a klub bejelentése:

"Kárpáti Zoltán maradt a Szekszárdi Utánpótlás-nevelő Futball Club elnöke. Az egyetemi karon szerda este tartott tisztújító közgyűlésen dr. Szabó Tamás levezető elnök megállapította, hogy 171 megjelent küldöttel a tanácskozás határozatképes. Ezt követően a tisztségviselők megválasztása, a napirendi pontok elfogadása, az elmúlt négy évről szóló elnöki beszámoló szerepelt az ülés menetrendjében. A klubtagság egyhangúlag elfogadta az új, 16 oldalas alapszabályt is, amelynek megalkotására a jogszabályok változása miatt volt szükség.

Arról is szavaztak a megjelentek – egy tartózkodás mellett –, hogy támogatják a közhasznúvá válást. A minősített besorolás óriási előrelépést jelent minden társadalmi szervezet életében. A 2018-as pénzügyi beszámoló kapcsán elhangzott, 177 millió forint volt klubunk bevétele a tárgyévben.
 
A hetedik napirendi pont a vezető tisztségviselők választásáról szólt. A 2014 óta regnáló Kárpáti Zoltánt egyhangúlag választották újra. Az alelnök ismét Gárdi Gábor lett, a négytagú elnökségbe Alessandro Arena, Kerekes Csaba, a Metmark Kft. ügyvezetője, Sztruhár Sándor, a Paksi Ipari Park Kft. ügyvezetője, valamint Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezetője került be. Tiszteletbeli elnöknek Gyurkovics János önkormányzati képviselőt választották. Az elnök és az új elnökség megbizatása négy évre szól."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC