Súlyos vereség után: így kárpótolják a drukkereket - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Súlyos vereség után: így kárpótolják a drukkereket

NB3.hu - 2020. August 28. Friday 18:24
Hiányzott a tűz.
Kép forrása: Hódmezővásárhelyi FC/Facebook
A Hódmezővásárhely szerdán nagy pofont kapott hazai pályán a Kecskeméttől, a bajnoki cím egyik esélyesének tartott lila-fehér csapat 5-0-ra diadalmaskodott. A vereséget követően közleményt adtak ki a hódmezővásárhelyiek, amelyben bejelentették, hogy a következő hazai meccset mindenki ingyen tekintheti meg. Ezzel próbálják a szimpatizánsokat valamilyen módon kárpótolni a szerdai fiaskó miatt. Íme a HFC bejelentése:
 
"A HFC NB III-as csapata állja a belépőt az ESMTK elleni meccsen
 
Soron következő hazai meccsünkre, szeptember 5-én a HFC-ESMTK meccsre a csapat állja a szurkolók belépőjét.
 
A Kecskemét elleni vereség után, NB III-as csapatunk úgy döntött, hogy szeretné kárpótolni a szurkolókat, így a soron következő hazai meccsünkre, szeptember 5-én, ingyen tudnak belépni a szurkolók, a belépők árát a csapatunk tagjai állják.
 
Nincs mit szépíteni, amilyen küzdés és szív jellemezte a Vác elleni meccsünket, sajnos annyira hiányzott az igazi tűz a Kecskemét ellen, aminek 5-0-s, szégyenteljes vereség lett a vége.
 
A HFC NB III-as csapata ezért döntött úgy, hogy a szeptember 5-i, hazai meccsen ők állják a belépőjegyek árát, így a szurkolók ingyen tekinthetik meg a meccset. Bízunk benne, hogy minél többen leszünk a lelátón és természetesen nem csak ezzel a gesztussal, de a pályán mutatott játékkal is szeretné csapatunk kárpótolni a kilátogató szurkolókat!"
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!