Súlyos sérülések és váratlan vereség: botlott a bajnokesélyes - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Súlyos sérülések és váratlan vereség: botlott a bajnokesélyes

Bíró Ádám - 2019. April 01. Monday 11:38
Hosszú idő után maradtak alul.
A bajnokesélyes ESMTK a Nyírbátort fogadta vasárnap délután az NB III Keleti csoportjában. A mérkőzésen borult a papírforma, hiszen a vendégek Vámos Márk 72. percben esett találatával 1-0-ra nyertek. A fővárosiak egyébként több mint öt hónap után szenvedtek vereséget a bajnokságban. Az ESMTK-ból egyébként két játékos is kidőlt a hétvégi meccsen: Privigyei Ádámnak a keze tört el, míg Tóbiás Zsoltot orrtörés miatt vesztette el a bajnoki címről álmodozó együttes.
 
Turi Zoltán vezetőedző a találkozó után nem köntörfalazott, kijelentette, hogy gyengén játszott a csapata. A tréner a játékvezető ténykedésére is kitért nyilatkozatában. 
 
"Gyengén játszottunk, lassan, körülményesen szövögettük a támadásainkat. Nem a játékvezető miatt vesztettünk, de az azért roppant érdekes, hogy hazai pályán öt sárga lapot kapunk, míg az olykor kíméletlenül belépő nyírbátoriak hármat. A Tóbiást harcképtelenné tevő ellenfélnek már korábban el kellett volna hagynia a pályát, de elmaradt a második sárga, amikor kézzel lehúzta a labdát, és azt sem értem, hogy a fejberúgás miért nem ért egyből piros lapot" - fogalmazott Turi.
 
Az ESMTK a vereség után visszacsúszott a harmadik helyre.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!