nb1.hu

Sopron: reakciók az edzőváltásról

Sikeres lett a változtatás.

Nagyon rosszul rajtolt a Sopron a bajnokságban, az első hat fordulóban csak két pontot gyűjtött a csapat. Azóta viszont változás történt a kispadon és azóta az SC Sopron a mezőny legeredményesebb együttese. Weitner Ádám és segítője, Németh Norbert felrázták a csapatot, erről nyilatkozott a kisalfold.hu-nak a csapat három játékosa.
 
Baranyai Norbert, csapatkapitány: ,,Az erősségünk a csapategység. Mélyről jöttünk vissza, a bajnokság elejét nagyon elrontottuk. A szakmai változás jót tett a csapatnak. Ez csak az első lépés, még több van bennünk. A B közép fanatizmusa megduplázta az erőnket, nekünk van a legjobb szurkolótáborunk."
 
Majer Péter, kapus: ,,A jó szerepléshez nagyban hozzájárult a csapat szervezettsége, koncentrációja. A kiváló szakmai munka és az egyet akarás óriási lökést adott, a munkából mindenki kivette a részét. Az egész csapat számára folyamatos élményt nyújtott, ahogy hétről hétre szurkoltak nekünk."
 
Krizsonits Mátyás: ,,Az edzőváltás jót tett a csapatnak, most mindenki tudja a dolgát. A vezetőedzőnk rendkívül jól motivál edzésen és mérkőzésen egyaránt. Ezek meghozták a vártnál is jobb eredményeket."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC