Sokk után, végre hazai pályán - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Sokk után, végre hazai pályán

Kvanduk Bence - 2019. April 06. Saturday 14:51
Csak egy cél lebeg szemük előtt.
Kép forrása: Eger SE/Facebook
Két hét után tér haza saját közönsége elé a biztos távolból, de mégiscsak a kiesés ellen küzdő Eger. A csapat az elmúlt két fordulóban a bajnokság legjobb formában lévő gárdáihoz, a Füzesgyarmathoz és a Jászberényhez utazott. Előbbi vajmi kevés esélyt hagyott az egrieknek, 3-0-al küldték haza őket, majd a berényiek is ugyan ennyiszer vették be kapujukat, igaz akkor már kétszer válaszolni is tudtak.
 
Két ilyen mérkőzést követően égnek a bizonyítási vágytól, de következő ellenfelük, a DEAC egész pontosan ugyan olyan sorozatban van, mint ők. Legutóbbi öt meccsükön egy vereséget két siker, majd két újabb vereség követett. Ráadásul pontokban sincsenek túl messze egymástól, egész pontosan 4 egység választja el a két csapatot. Ezek után nem is kérdés, hogy nüanszok döntenek majd a két csapat találkozóján, de a hazai pálya előnye nagy segítség lehet az ESE-nek.
 
– Hosszú két hét volt ez a szurkolóink nélkül. Végre visszatérhetünk Egerbe és hazai közönség előtt léphetünk pályára. A drukkerek Jászberényben nagy számban velünk voltak, ezt most kell megköszönnünk nekik. A füzesgyarmati sokk után, kezd a csapat magára találni, edzésről edzésre jobb formában vannak a srácok. Célunk, hogy hétvégére érjünk a csúcspontra. A DEAC utolsó néhány eredménye senkit ne tévesszen meg, kiváló együttesről van szó. Nagyon koncentrálnunk kell a pontokért, de nem is lehet más célunk, mint a lehető legtöbb egység begyűjtése – nyilatkozta a meccs előtt Vitányi László, a csapat vezetőedzője.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!